Închide meniul

Scandalul continuă! Dănuţ Lupu a pus din nou tunurile pe Florin Prunea: „Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul la Negoiță?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 noiembrie 2021, 15:44

Scandalul continuă! Dănuţ Lupu a pus din nou tunurile pe Florin Prunea: „Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul la Negoiță?

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid - Dinamo

Dănuţ Lupu, în timpul unui meci / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Dănuţ Lupu a pus tunurile pe Florin Prunea

Dănuţ Lupu nu s-a putut abţine după ce Florin Prunea l-a atacat dur. Acesta i-a amintit fostului internaţional despre perioada în care era preşedinte la Dinamo şi îi cerea bani lui Ionuţ Negoiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Așa a zis colegul meu de cameră. El spune că a fost, eu nu-mi aduc aminte. Și n-am fost eu coleg cu el, el a fost coleg cu mine. Nu înțeleg declarația pe care a făcut-o. Îi dau termen, sau nu, nu sunt eu om să dau termene. Chiar l-aș ruga să își retragă cuvintele alea pe care le-a spus, fiindcă îmi aduc și eu aminte de niște scrisori pe care i le băgau lui Platini prin buzunare, nu cred că îi convine.

Îmi aduc aminte de mai multe, nu cred că îi convine. Eu nu vreau să mă cert cu Florin, nu mă cert cu nimeni, dar când îmi dau o părere, dacă deranjează, ok! Și ei dau declarații. Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul la Negoiță (n.r. fostul acționar al lui Dinamo) să-i dea și lui bani să se ducă în cantonament?

Acum că Florin are o problemă cu domnul Burleanu, ok! Dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să aibă ceva cu domnul Burleanu. Dacă Burleanu are ceva cu Hagi, câștiga vreodată Viitorul campionatul?”, a declarat Dănuţ Lupu pentru digisport.ro.

Florin Prunea, replică devastatoare pentru Dănuţ Lupu

Fostul portar al „Generaţiei de Aur” nu a rămas fără replică după ce a fost atacat de Dănuţ Lupu. Florin Prunea a avut o replică devastatoare pentru fostul dinamovist.

Reclamă

„Voi știți ce fotbalist a fost Lupu ăsta? Mi-a fost și coleg de cameră. El a avut calități fizice mai bune decât Hagi. Nu era mare diferența față de Hagi… el a avut fuleul ăla. A avut alte probleme, cu pușcăria, cu boala lui că e cleptoman. Lupu este tonomatul lui Burleanu și al lui Stoichiță.

Ăștia când îi bagă fisa începe cu aceeași placă. El are ce are cu toți, nu doar cu mine. Frustrarea lui e că de când s-a lăsat de fotbal, omul ăsta n-a făcut nimic în viața lui. Ce să învețe copiii ăia de la el? Eu dacă aș fi părinte nu mi-aș duce copilul să îl antreneze Lupu. Să fure, ce să învețe?! Eu când mă întâlnescu cu el, mă pupă. E sănătos la cap?! Dar când se întâmplă ceva, începe cu Hagi, Lupescu…”, a răbufnit Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și