Închide meniul

Scandalul continuă la Dinamo! Mircea Rednic nu a semnat rezilierea contractului. „A fost disponibilizat, probabil se va ajunge la judecată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 9:36

Scandalul continuă la Dinamo! Mircea Rednic nu a semnat rezilierea contractului. „A fost disponibilizat, probabil se va ajunge la judecată!

Mircea Rednic o poate da în judecată pe Dinamo

SportPictures / Stefan Constantin via Hepta

Administratorul judiciar al clubului a recunoscut care este stadiul negocierilor. Rednic şi-ar dori să ajungă cu banii la zi, dar să primească şi patru salarii în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Zăvăleanu: „Mircea Rednic a fost disponibilizat”

Este adevărat că nu a semnat nimic. Nu a fost o despărţire amiabilă. Lucrurile pot sta în două feluri, dar probabil se va ajunge la judecată. Ori se constată că l-am dat afară fără motiv şi atunci îi vom da patru salarii.

Ori se constată, aşa cum credem noi, că l-am dat afară pentru neîndeplinirea obiectivelor de performanţă şi atunci nu avem să îi plătim nimic decât banii până la data la care a fost disponibilizat, pe care îi vom plăti”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru fanatik.ro.

Zăvăleanu asigură că, din moment ce clubul este în insolvenţă, a existat opţiunea rezilierii unilaterale a contractului.

Noi aveam posibilitatea contractuală să reziliem unilateral cu Mircea Rednic în orice moment. Dacă ne înţelegeam bilateral să plece, era una, dar aşa, Rednic a fost disponibilizat”, a precizat administratorul judiciar.

Reclamă

Dinamo încheie 2021 pe penultimul loc în Liga 1, cu numai 12 puncte adunate în 21 de etape. În cel de-al cincilea mandat pe banca alb-roşiilor, Mircea Rednic a obţinut un singur succes în 11 meciuri din Liga 1.

Citește și:

Iuliu Mureșan a pus tunurile pe Mircea Rednic: ”A vrut să desființez Dinamo!”

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Mircea Rednic i-a cerut să rezileze contractele a cel puțin 18 jucători, decizie care, în opinia sa, ar fi însemnat desființarea clubului.

Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat Iuliu Mureșan la digisport.ro.

Recomandări
  • Mircea Rednic nu a semnat rezilierea contractului cu Dinamo
  • „Puriul” cere să i se plătească patru salarii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și