Închide meniul

Schimbare de situaţie la CFR Cluj. Cine opreşte plecarea lui Dan Petrescu. "Să revină lângă echipă cu poftă de muncă!"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 12 noiembrie 2020, 18:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Schimbare de situaţie la CFR Cluj. Cine opreşte plecarea lui Dan Petrescu. "Să revină lângă echipă cu poftă de muncă!"

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures

Dan Petrescu are sprijinul unuia dintre oamenii cheie de la CFR Cluj

Marian Copilu a revenit la CFR şi speră să pună punct situaţiei tensionate. El şi-a declarat susţinerea pentru Dan Petrescu, deşi acesta a criticat politica de transferuri. Copilu crede că de vină sunt doar accidentările unor jucători care evoluau pe acelaşi post, în centrul apărării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Referitor la antrenorul nostru, Dan Petrescu, din punctul de vedere al clubului sunt foarte clare lucrurile: ne dorim măcar să-și ducă la capăt contractul, unul valabil până în vara anului 2022. 

Nici nu am avut până acum vreo discuție cu el legată de plecarea sa. Sper ca în aceste trei-patru zile libere pe care le-a avut să se fi odihnit cât de cât și să revină lângă echipă cu poftă de muncă, așa cum a avut și până acum", a spus Marian Copilu în Gazeta Sporturilor.

Şeful lui Petrescu are pretenţii în Europa League

Marian Copilu l-a contrazis pe Dan Petrescu şi a spus că şansele de calificare în 16-mile Europa League sunt intacte.

"Avem șanse în continuare! Urmează două meciuri acasă, cu Roma și cu ȚSKA Sofia, și sperăm la două rezultate pozitive, care să nu ne lase să jucăm în ultimul meci, de la Berna, cu calificarea pe masă. Nu ar fi bine așa, pentru că va fi o deplasare foarte grea în Elveția", i-a transmis Copilu lui Petrescu. 

Reclamă

Acesta a lipsit trei săptămâni de la echipă. Mama sa a încetat din viaţă. Copilu a dezvăluit că a revenit lângă jucători de la meciul cu FC Argeş, din campionat.

"E un moment foarte greu de trecut, deși știu că ar trebui să fiu puternic și să fiu în stare să revin la viața normală. E greu, pentru că pierderea rămâne foarte mare", a spus Copilu.

CFR, apel către şefii lui Poli Iaşi

Şeful lui CFR a avut şi un apel neaşteptat. Vrea ca adversarii de la Poli Iaşi să accepte mutarea meciului direct la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

"O mare problemă pentru noi este că în luna aceasta începe Cupa României și între meciurile europene avem o deplasare la Iași în competiția aceasta. Ne gândim să facem un apel către conducerea Politehnicii Iași, să accepte disputarea partidei la Cluj, nu în Moldova. Am evita o deplasare foarte lungă între două partide din Europa League", a declarat Marian Copilu.

Recomandări
  • Mesajul lui Marian Copilu pentru Dan Petrescu
  • Ce obiectiv i-a propus acţionarul în Europa League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și