Închide meniul

Se anunţă spectacol ca-n vremurile bune la Rapid – FCSB! Suporterii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională. „Vom juca cu casa închisă!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2021, 18:50

Se anunţă spectacol ca-n vremurile bune la Rapid – FCSB! Suporterii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională. „Vom juca cu casa închisă!

Fani Rapid

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Suporterii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională
  • Câţi fani sunt aşteptaţi la derby-ul Rapid – FCSB

 

Se anunţă spectacol ca-n vremurile bune la Rapid – FCSB! Suporterii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională

Rapid – FCSB se va juca din nou după o pauză de şase ani, iar fanii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„S-au vândut 10.500 de bilete și mai avem încă 3.000 de abonamente. Eu spun că vom juca cu casa închisă, dar vor fi minimum 35.000 de fani. Celor de la FCSB le-am pus la dispoziție Peluza Sud, unde stau ei la meciurile de acasă. Au 8.000 de bilete rezervate”, a spus, miercuri seară, preşedintele lui Rapid, Daniel Niculae, la Digi Sport.

La meciul Rapid – FCSB, suporterii vor putea ocupa 75% din capacitatea arenei, adică aproximativ 40.000 de locuri.

Reclamă

S-au format cozi uriaşe, miercuri, la deschiderea caselor de bilete. După-amiază, giuleştenii s-au mândrit deja pe reţelele sociale.

„7000 de bilete vândute cu patru zile înainte de meciul cu FCSB”, au anunţat rapidiştii.

Reclamă

Rapid n-a luat gol în acest sezon, dar o legendă a rivalilor face anunţul: „Prevăd o victorie facilă pentru FCSB. E favorită”

Helmut Duckadam a declarat, miercuri, că prevede o victorie facilă a echipei FCSB în meciul cu FC Rapid, programat duminică, la ora 21.30, în etapa a cincea a Ligii 1.

“Aştept un stadion plin, cât va permite legea. Cred că cei de la Rapid au făcut greşeli că i-au provocat pe cei de la FCSB şi prevăd o victorie facilă pentru FCSB. Pentru că se vor ambiţiona. FCSB este favorită. Vlad după ultimul interviu după ultimul joc mi s-a părut destul de arogant şi nu ştiu de ce. Ar trebui să fie mai modest, pentru că calităţi are, important este să şi le fructifice”, a spus Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu