Închide meniul

Se ascut armele înainte de Rapid – FCSB. Cristi Săpunaru, vizat de atacurile rivalilor. „Să aibă aceeași soartă ca la ultimul meci”

Reclamă

Publicat: 14 august 2021, 16:11

Se ascut armele înainte de Rapid – FCSB. Cristi Săpunaru, vizat de atacurile rivalilor. „Să aibă aceeași soartă ca la ultimul meci

Cristi Săpunaru, scandal în partida cu FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fundașul de 37 de ani este singurul jucător care a fost pe teren în ultimul meci direct, din 2015. Alb-vișiniii se impuneau cu 1-0, dar Săpunaru era eliminat în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, vizat de atacurile rivalilor

Florin Tănase și Dinu Todoran au vorbit, la conferința de presă, despre liderul defensivei Rapidului. Antrenorul vicecampioanei a recunoscut că și-ar dori ca Săpunaru să fie și de această dată eliminat.

Să nu mă lovească pe mine. Nu caut să îl enervez pe Săpunaru, caut contactul, face parte din joc. Mi-aș dori să fiu primul care le înscrie gol în campionat, dar dacă nu o voi face el, vor face cu siguranță colegii mei asta„, a declarat Florin Tănase.

La meciurile de genul, cu miză, sunt foarte motivați. Sper ca Săpunaru să aibă aceeași soartă ca la ultimul meci, cu roșul acela. E un simbol pentru Rapid, avem și noi la echipă, dar știu ce au de făcut jucătorii„, a spus și Dinu Todoran.

Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a primit niciun gol în această ediție de campionat. Are 10 puncte după primele patru etape, cu două mai mult decât FCSB.

Reclamă

Cristi Săpunaru, replică tăioasă pentru Helmut Duckadam

Cristi Săpunaru a reacționat după ce Helmut Duckadam a spus că FCSB este favorită în derby-ul cu Rapid.

Domnul Duckadam dacă ştie rezultatul dinainte să pună la pariuri, eu ştiu? Mă mulţumesc şi cu 1-0. Nu cred că e important scorul, important e să ne facem treaba în teren şi să câştigăm acest meci. Nu mă interesează play-off-ul la ora asta, mă interesează meciul care urmează, aş prefera o victorie cu FCSB. După aia vom vedea ce se va întâmpla mai departe.

Mult mai mult ar însemna pentru mine o victorie pentru Rapid decât să dau eu gol”, a spus Cristi Săpunaru, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și