Închide meniul

Cristi Săpunaru, replică tăioasă pentru Helmut Duckadam înainte de Rapid – FCSB. „Dacă ştie rezultatul dinainte să pună la pariuri!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 16:23

Cristi Săpunaru, replică tăioasă pentru Helmut Duckadam înainte de Rapid – FCSB. „Dacă ştie rezultatul dinainte să pună la pariuri!

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Căpitanul Rapidului i-a sugerat fostului mare portar să mizeze pe victoria FCSB-ului la pariuri. Săpunaru s-are mulțumi și cu o victorie la limită în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, replică tăioasă pentru Helmut Duckadam înainte de Rapid – FCSB

Domnul Duckadam dacă ştie rezultatul dinainte să pună la pariuri, eu ştiu? Mă mulţumesc şi cu 1-0. Nu cred că e important scorul, important e să ne facem treaba în teren şi să câştigăm acest meci. Nu mă interesează play-off-ul la ora asta, mă interesează meciul care urmează, aş prefera o victorie cu FCSB. După aia vom vedea ce se va întâmpla mai departe. Mult mai mult ar însemna pentru mine o victorie pentru Rapid decât să dau eu gol”, a spus Cristi Săpunaru, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.

Fundașul de 37 de ani a mai menţionat că partida de duminică va fi una foarte frumoasă pentru suporteri şi a adăugat că nu are motive să se teamă de arbitraj.

Un meci important, pe care vrem să-l câştigăm. S-au vândut până acum aproape 30.000 de bilete. Cred că va fi sold out. Este un derby pentru noi. Cred că o să fie foarte frumos, mai ales din punct de vedere al suporterilor. Ne respectăm adversarul, vedem la ora meciului ce se va întâmpla.

Cum să ne temem de arbitraj când n-avem nimic împotriva arbitrilor? Şi mi se pare normal să greşească. De ce n-avem VAR. Dacă aveam VAR în Liga 1 nu te mai temeai de nimic. Valida un gol, venea VAR-ul, anula golul. Săracii n-au nicio vină. Tot timpul îi văd criticaţi pe la televizor. Sunt oameni, pot să greşească”, a mai spus Săpunaru.

Reclamă

FC Rapid o va întâlni pe FCSB, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii 1. Mihai Iosif a șocat pe toată lumea cu declarațiile sale înainte de meci.

Helmut Duckadam: „Prevăd o victorie facilă pentru FCSB”

Miercuri, fostul fotbalist Helmut Duckadam a declarat că echipa lui DInu Todoran este mare favorită în derby.

„Aştept un stadion plin, cât va permite legea. Cred că cei de la Rapid au făcut greşeli că i-au provocat pe cei de la FCSB şi prevăd o victorie facilă pentru FCSB. Pentru că se vor ambiţiona. FCSB este favorită!”, a spus Helmut Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai recent duel dintre Rapid și FCSB a fost în februarie 2015, când giuleștenii s-au impus la limită, scor 1-0.

Înaintea derby-ului de duminică, Rapid este prima echipă în urma liderului CFR Cluj, în timp ce FCSB ocupă poziția a patra.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru, replică tăioasă pentru Helmut Duckadam
  • Căpitanul Rapidului a prefațat derby-ul cu FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și