Închide meniul

"Se aseamănă cu Messi şi Dybala". Olimpiu Moruţan, vedetă în presa din Italia! "Interesul lui Inter a fost confrmat"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2021, 14:59

"Se aseamănă cu Messi şi Dybala". Olimpiu Moruţan, vedetă în presa din Italia! "Interesul lui Inter a fost confrmat"

Hepta

Olimpiu Moruțan e cel mai bun pasator U23 din Europa

Agentul lui Olimpiu Moruțan, Florin Vulturar, le-a vorbit italienilor despre calitățile fotbalistului pe care îl reprezintă. “Interesul Nerrazurilor a fost confirmat de impresarul jucătorului”, scriu jurnaliștii de la calciomercato. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar: “Olimpiu Moruțan se aseamănă cu Messi și Dybala” 

"Moruțan este un talent nativ, probabil cel mai tehnic jucător român de la Hagi până în prezent. Un număr 10 capabil să creeze oportunități pentru coechipierii săi, dar se descurcă bine și pe faza defensivă, dacă este nevoie. Paulo Dybala si Messi sunt modelele lui, probabil că putem asemăna stilul lui de joc cu stilul celor doi jucători", a spus Vulturar pentru sursa citată. 

Agentul fotbalistului de la FCSB a vorbit și despre formațiile care urmăresc progresul clientului său. Vulturar a confirmat interesul a două cluburi din Italia, printre care și Inter. 

"Vorbim cu multe echipe, inclusiv două din Italia, dar nu ar fi profesionist să vă spun numele lor. Dacă va exista un transfer, nu vă faceți griji, pentru că vă voi spune. Inter este un club imens, cu o istorie fantastică. Orice jucător ar fi fericit să joace pentru ei. După cum v-am spus, nu o sa dezvălui numele cluburilor care sunt interesate. Dar, cu siguranță, am să merg în Italia dacă vreo ofertă se concretizează. 

În momentul de față, a fost primită o ofertă de 10 milioane de euro din Emiratele Arabe Unite, dar proprietarul clubului a refuzat-o. Vom vedea în următoarele săptămâni ce se va întâmpla. Moruțan ar fi mai mult decât mulțumit, daca următorul transfer al lui ar fi în Italia. Este un campionat pe care îl apreciază", a mai spus Florin Vulturar. 

Reclamă

Olimpiu Moruțan, printre “perlele” lui Gigi Becali 

Patronul lui FCSB se laudă cu câțiva jucători tineri de mare perspectivă. Olimpiu Moruțan este unul dintre ei, iar Gigi Becali speră să-și umple conturile pe urma lui. 

Acesta a refuzat în această perioadă de transferuri o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruțan venită din partea celor de la Al Jazira, motivând că fotbalistul său valorează cel puțin 15 milioane de euro. Dennis Man, Florinel Coman și Darius Olaru sunt ceilalți fotbaliști pentru care Becali ridică pretențiile financiare. 

Olimpiu Moruțan este la FCSB din 2018, când a fost transferat de la Botoșani pentru 700.000 euro. El a bifat 80 de apariții în tricoul “roș-albaștrilor”, reușind să înscrie opt goluri și să furnizeze 25 de pase decisive.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și