Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Se dărâmă stadionul Dinamo! ”O să intre buldozerele pe el!” Cristi Borcea nu vrea să mai audă de fotbal, momentan: ”Arată ca la 30 de ani!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2022, 16:17

Se dărâmă stadionul Dinamo! ”O să intre buldozerele pe el!” Cristi Borcea nu vrea să mai audă de fotbal, momentan: ”Arată ca la 30 de ani!”

Se dărâmă stadionul Dinamo

Hepta

Se dărâmă stadionul Dinamo! ”Câinii” au primit vestea cea mare, arena de 71 de ani va fi pusă la pământ. Procesul va începe chiar în ziua în care clubul va împlini 74 de ani, pe 14 mai. Anunțul a fost făcut de fostul director sportiv al clubuli Dinamo, Cristi Bobar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am auzit că de 14 mai se dărâmă stadionul. O să intre buldozerele pe el”, a anunțat Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

Cristi Borcea nu vrea să mai audă de fotbal

Invitat la AS.ro LIVE, Bobar a dezvăluit ce planuri are nașul său. Președintele de la CSM Reșița s-a întâlnit recent cu Cristi Borcea și a fost surprins de cum arată acesta la 52 de ani.

Cristi nu mai are niciun gând cu fotbalul. Este liniștit. M-am întâlnit, ieri, cu el. Arată ca la 30 de ani. Se menține, aleargă, se plimbă. I-a ajuns cu fotbalul. Dacă ar intra el la Dinamo, el ar sta vreodată să nu se bată cu primele locuri?

Cristi Borcea "arată ca la 30 de ani"
Cristi Borcea „arată ca la 30 de ani”

El își calculează foarte bine pașii. Cumperi Dinamo, plătești datoriile, plus cât mai trebuie să investești pentru a te putea bate la primele locuri. Dinamo trebuie să se bată la primele locuri. Locul lui Dinamo nu este în Liga a doua”, a mai spus Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

Reclamă

Se dărâmă stadionul Dinamo

Victor Pițurcă a vorbit și el cu Cristi Borcea despre revenirea acestuia la Dinamo. Fostul selecționer susține că poate ar exista o mică șansă după ce se va construi noul stadion.

L-am întrebat dacă nu îi este dor de fotbal. Mi-a zis că la câte a pățit, nu mai vrea să audă. Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare”, a spus Pițurcă pentru AntenaSport, acum ceva timp.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cristi Bobar a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și