Închide meniul

„Se fură organizat!” Gigi Becali, sfătuit să-și retragă oferta uriașă făcută pentru Billel Omrani. „Nu știu de unde atâtea zerouri, nu se justifică!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2022, 23:42

„Se fură organizat! Gigi Becali, sfătuit să-și retragă oferta uriașă făcută pentru Billel Omrani. „Nu știu de unde atâtea zerouri, nu se justifică!

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

Colaj Profimediaimages / Hepta

Becali a dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că l-a ofertat pe jucătorul de 28 de ani, care va deveni liber de contract la finalul sezonului. Finanțatorul vicecampioanei tocmai a anunțat câți bani este dispus să îi plătească lui Omrani. E dispus să îi achite un sfert de milion de euro la semnătură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani se poate îmbogăți dacă acceptă oferta lui Gigi Becali

Cornel Dinu nu înțelege de ce patronul lui FCSB este dispus să îi facă toate poftele francezului. E convins că suma totală pusă pe masă de Becali nu se justifică.

Omrani e un băiat care promitea în Marsilia, la început, dar la ora actuală… Se discută despre prime de instalare de 400.000. Se fură organizat! Dacă era un jucător de mare talent, rămânea în Franţa, la Olympique Marseille. Nu ştiu de unde atâtea zerouri şi dacă se justifică ele, având în vedere randamentul„, a declarat legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, la telekomsport.ro.

Omrani a cerut și un salariu fabulos, care l-ar face cel mai bine plătit jucător de la echipa lui Becali. Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, are în prezent cel mai mare salariu lunar de la FCSB, 30.000 de euro. Billel Omrani îl poate depăși.

Omrani a cerut 40.000 de euro salariu și 500.000 la semnătură. Eu nu i-am dat nici foarte aproape, nici foarte departe. I-am făcut o ofertă cam la jumătate la semnătură, iar la salariu se apropie la mai mult de 3 sferturi”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Billel a ajuns la CFR Cluj în urmă cu șase ani, din postura de jucător liber de contract. Cele mai multe goluri le-a reușit în sezonul 2017-2018, când a punctat de 8 ori. În această ediție de campionat a evoluat în 21 de partide și are 5 goluri și 3 pase decisive.

Citește și:

CFR Cluj nu renunţă la Omrani. Neluţu Varga îi pregăteşte un apartament de 250.000 de euro

Omrani a primit o ofertă impresionantă şi din partea CFR-ului, în contextul prelungirii contractului. Patronul celor de la CFR Cluj nu a rămas impasibil atunci când a aflat că echipa sa îşi poate pierde atacantul.

Neluţu Varga i-a oferit un apartament în Cluj evaluat la 250.000 de euro, în cazul în care va semna un nou contract cu CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani în România, până la vară, nu poate să joace decât la CFR Cluj, nu? Asta e clar, nu? Nu mai poate să fie declarat jucător liber şi e la CFR. Are contract până în vară, el trebuie să joace la CFR, dacă se va antrena bine, va juca, dacă nu. Nu va juca dacă nu va face faţă la antrenamente sau la jocuri„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și