Închide meniul

Sebastian Colţescu arbitrează FC Botoşani – FCSB! Mihai Stoica, atac dur la un alt arbitru: „Dacă se va continua aşa, clar nu avem nicio şansă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2021, 17:26

Sebastian Colţescu arbitrează FC Botoşani – FCSB! Mihai Stoica, atac dur la un alt arbitru: „Dacă se va continua aşa, clar nu avem nicio şansă

Mihai Stoica, atac la Istvan Kovacs

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FC Botoşani – FCSB va fi arbitrat de Sebastian Colţescu. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a scăpat, astfel, de arbitrul pe care nu îl mai vrea la meciuri. Istvan Kovacs a fost atacat dur şi de Mihai Stoica, chiar înaintea noului sezon. Managerul general al FCSB l-a arătat cu degetul pe Kovacs, pe care îl consideră unul dintre vinovaţii pentru faptul că FCSB a ratat şi sezonul trecut titlul de campioană.

Mihai Stoica, atac dur la Istvan Kovacs

Sper să nu mai avem probleme imense cum am avut anul trecut din cauza arbitrajelor. Imaginaţi-vă meciul de pomină pe care l-am avut la CFR. Să presupunem că altul era rezultatul, victoria noastră. Să presupun că la meciul cu Viitorul, în care am avut penalty clar, nu s-a văzut. Penalty la Măţan n-a existat, am pierdut două puncte. La Craiova toţi au fost de acord că a fost penalty cu eliminare, în minutul 2.

Toate astea au fost arbitrate de un singur cavaler al fluierului, Istvan Kovacs. Dacă se va continua aşa, clar nu avem nicio şansă. Aşteptam VAR-ul, bănuiesc că acolo va fi mai greu„, a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica cere ca FCSB să nu mai fie alungată

FCSB a depus cerere pentru a juca pe stadionul „Arcul de Triumf”, dar Mihai Stoica a declarat că ia în calcul şi noul stadion din Ghencea.

Reclamă

Mihai Stoica s-a săturat ca FCSB să fie alungată din Capitală. Roş-albaştrii vor trebui să îşi caute altă arenă la toamnă, când Arena Naţională va găzdui Dota 2, un campionat de jocuri pe calculator, între 7 şi 17 octombrie.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și