Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Secretele lui Tommy Neubert! Primul lucru pe care l-a cerut când a ajuns la FCSB: ”I-a omorât pe ceilalți!”

Silviu Corneanu Publicat: 12 iulie 2021, 15:16

Reclamă
Secretele lui Tommy Neubert! Primul lucru pe care l-a cerut când a ajuns la FCSB: ”I-a omorât pe ceilalți!”

Bogddan Codorean a dezvăluit secretele lui Tommy Neubert

AS.ro

Secretele lui Tommy Neubert au fost dezvăluite de Bogdan Codorean. Cunoscutul doctor a cerut ca jucătorii de la FCSB să facă testarea VO2 Max, pentru a vedea la ce nivel este fiecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tommy Neubert, când a venit la Steaua, primul lucru pe care l-a solicitat a fost asta, VO2 Max. Noi aveam deja la clinică.

Tommy nu a făcut minuni. El a venit cu niște lucruri pe care le știa, știa că dau rezultate. După ce le-a implementat i-a omorât pe ceilalți”, a dezvăluit Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Secretele lui Tommy Neubert

Bogdan Codorean a explicat ce este VO2 Max și de ce este important ca toți jucătorii să facă acest test. Jucătorii de la FCSB fac acest test înainte de fiecare perioadă de pregătire.

Este o testare, VO2 Max, care se face în timpul unui test cardiac de efort. Ei aleargă cu masca asta pe față, care măsoară cantitatea de oxigen pe care ei o consumă. În felul ăsta ne arată la ce nivel de pregătire este sportivul, în momentul ăla.

Reclamă
Reclamă 4

Le arată preparatorilor fizici ce ar trebui să facă, cu ce intensitate, pentru a ajunge cât mai repede la nivelul maxim. Tu ai 30 de jucători într-o echipă și nu poți să faci cu toți același antrenament”, a declarat Bogdan Codorean la AS.ro LIVE.

Tommy Neubert, ”sperietoarea” fotbaliștilor

Thomas Neubert a revoluționat pregătirea fizică din România. Preparatorul fizic german i-a surprins pe jucătorii de la FCSB, în 2012. ”N-am crezut în viața mea că o să mă doară picioarele în halul ăsta”, își amintește Tibi Bălan.

Reclamă

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, cu Tommy. M-am dus la primul antrenament, dimineața, era cu benzile, cu TRX. Am făcut cu benzile și după niște alergări. Zic: ce e, mă, cu benzile astea? N-am simțit nimic.

M-am dus acasă și am dormit o oră. Zici că m-a bătut cineva și mai urma un antrenament după amiază, alte exerciții. Nu am trăit în viața mea așa ceva, câte dureri am simțit. Am fost terminat. N-am crezut în viața mea că o să mă doară picioarele în halul ăsta. Era foarte, foarte greu”, a povestit Tibi Bălan la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:00

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și