Închide meniul

Șefii lui Dinamo vin cu noi dezvăluiri după demiterea lui Mircea Rednic. Unde s-a rupt totul între „Puriu” și conducere

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 16:43

Șefii lui Dinamo vin cu noi dezvăluiri după demiterea lui Mircea Rednic. Unde s-a rupt totul între „Puriu și conducere

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

Profimedia

Zăvăleanu a explicat că Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au avut o comunicare eficientă. Administratorul judiciar susține că Mureșan și-a pierdut încrederea în „Puriu” din cauza rezultatelor slabe ale lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șefii lui Dinamo vin cu noi dezvăluiri după demiterea lui Mircea Rednic

„Raportat la ceea ce se petrecea la club, nu a fost neapărat o chestie bruscă (n.r.- demiterea lui Rednic). Asta e situația! Din păcate, nu a existat o colaborare la nivelul conducerii, administrativă și tehnică, și de aici probabil declarațiile care au venit în contradictoriu cu faptele.

Nu e vorba de probleme ale administratorului judiciar cu Rednic, ci mai degrabă pe partea sportivă. Neexistând o comunicare foarte bună, deciziile se luau fără știința domnului Mureșan, care răspundea pentru ele. De aici cred că au pornit toate problemele.

Nu vreau să vorbesc urât despre Rednic, i-am acordat sprijin 100% în orice situație. E un mare dinamovist și cu siguranță va mai avea de a face cu Dinamo. Dar câteodată nu există chimie și dacă nu trage toată lumea în aceeași direcție, poți să ai surprize.

Pe domnul Rednic nu l-am auzit să vorbească urât, nu vreau nici eu. A avut loc o ședință, am discutat despre asumarea unui obiectiv în ultimele trei meciuri și pe care domnul Rednic și l-a asumat, așteptam să se îndeplinească…

Reclamă

Problema principală a fost cea sportivă. S-ar fi trecut peste orice dacă echipa funcționa. Domnul Mureșan a considerat că ar putea fi premise mai bune de redresare dacă vom face această schimbare”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Mircea Rednic, mandat dezastruos la Dinamo

Mircea Rednic a avut parte de un mandat dezastruos. Cu el pe bancă, Dinamo a câştigat un singur meci din cele 12 partide oficiale. Chindia a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. A fost pentru a 5-a oară când Mircea Rednic a fost antrenor în „Ştefan cel Mare”. Rednic a lăsat-o pe Dinamo pe penultimul loc în clasament.

Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo, deşi antrenorul îşi făcuse planurile de viitor pentru a salva echipa de la retrogradare. În locul său a venit Flavius Stoican, cel care a mai antrenat de două ori Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și