Închide meniul

Șefii lui Dinamo vor să îl vândă, dar Flavius Stoican are planuri mari cu Deian Sorescu: ”Trebuie umblat la moralul lui!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 14:17

Reclamă
Șefii lui Dinamo vor să îl vândă, dar Flavius Stoican are planuri mari cu Deian Sorescu: ”Trebuie umblat la moralul lui!”

S-a decis soarta lui Deian Sorescu

Profimedia

Flavius Stoican are planuri mari cu Deian Sorescu

Șefii lui Dinamo vor să obțină 1 milion de euro în schimbul lui Deian Sorescu, dar Flavius Stoican nu se gândește la transferul acestuia. Antrenorul ”câinilor” vrea să îl aducă pe fotbalist la cea mai bună formă a carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trebuie umblat la moralul lui, el e fotbalist bun. Nu poți să ai căderea aia. Să cazi de la nivelul de jucător de națională la nivelul să nu-ți mai iasă nimic în câteva luni.

E ceva ce nu a mai mers, fiindcă nu poți să dai cinci goluri în două meciuri, apoi în două-trei luni să te schimbi radical. E important și pentru Dinamo să fie echilibrat, nu doar pentru el”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro.

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă

Deian Sorescu pleacă de la Dinamo, în această iarnă. Jucătorul cotat la 1.9 milioane de euro are oferte din Polonia, din Ekstraklasa (n.r . – prima ligă), și de la Universitatea Craiova.

Cristian Cernodolea, cel care l-a reprezentat pe jucătorul de 24 de ani în ultima perioadă, susține că, în următoarele zile, vom ști destinația jucătorului cu cinci selecții la echipa națională a României.

Reclamă
Reclamă

”Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul.

Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară. Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a spus Cernodolea, conform digisport.ro, care citează weszlo.com.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și