Închide meniul

Semnal de alarmă pentru Ianis Stoica, după ce a primit un apartament de la Gigi Becali. Interes ascuns al patronului de la FCSB: „Nu dă nimic gratis!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2021, 8:32

Semnal de alarmă pentru Ianis Stoica, după ce a primit un apartament de la Gigi Becali. Interes ascuns al patronului de la FCSB: „Nu dă nimic gratis!

Ianis Stoica, aproape de Arsenal

Colaj Hepta

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Pompiliu Stoica, tatăl tânărului jucător. A ţinut să îl anunţe că Gigi Becali are, cu siguranţă, un interes ascuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Ianis Stoica: „Gigi Becali nu dă nimic gratis”

M-a sunat tatăl lui și mi-a spus (n.r. despre apartamentul primit de la Gigi Becai). Eu țin foarte mult la familia asta și pe parcursul vieții i-am ajutat. Am și vorbit cu tatăl lui să bage forță în el că o să ajungă mare fotbalist.

Mi-a zis că Gigi Becali i-a dat un apartament, dar eu i-am zis că Gigi Becali nu dă niciodată nimic gratis. A dat ca să îl ducă unde vrea el și să câștige 10 milioane pe el. Pleacă de pe loc ca avionul. Ăsta poate să ajungă chiar la 15 milioane. Și Becali e diplomat, cred că Giovanni l-a influențat”, a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Ianis Stoica a împlinit miercuri 19 ani și a primit un cadou special din partea lui Gigi Becali. Latifundiarul i-a cumpărat puștiului un nou apartament!

Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica este cotat la 450.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 16 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Citește și:

Noi detalii despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

Gigi Becali a primit o ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica, de la Arsenal, după cum a dezvăluit chiar patronul lui FCSB, în exclusivitate pentru Antena Sport. Deși au apărut voci care nu l-au crezut pe cuvânt pe Gigi Becali, un cunoscut agent FIFA, Liubliana Nedelcu, a confirmat interesul englezilor pentru jucătorul de 19 ani.

Prima oară când cei de la Arsenal au întrebat despre Ianis Stoica a fost la începutul lui octombrie! 8 octombrie, mai exact, iar toate discuțiile despre „un posibil interes” nu își au rostul pentru că interesul este real, nu posibil! La mulți ani, Ianis Stoica!”, a scris Liubliana Nedelcu, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și