Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-2 | Mario Camora, prima reacție după golul spectaculos reușit la Sfântu Gheorghe: „Mister mi-a spus asta!”. Cum se simte la 11 puncte distanță de FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2022, 19:44

Reclamă
Sepsi – CFR Cluj 0-2 | Mario Camora, prima reacție după golul spectaculos reușit la Sfântu Gheorghe: „Mister mi-a spus asta!. Cum se simte la 11 puncte distanță de FCSB

Mario Camora, reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre riscul de a rămâne fără Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Prima reușită stagională a căpitanului lui Dan Petrescu a fost una memorabilă. A marcat cu un șut de la mare distanță, care nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora: „A fost un gol frumos, care în dedic soției și copiilor mei”

A fost un gol frumos, Mister a spus să încercăm să dăm mai mult din afara careului. M-am bucurat pentru gol, dar mai mult pentru victorie. Încercăm, dacă nu încercăm nu dăm gol. A fost un gol frumos!

Ultimele două meciuri am jucat bine în prima repriză, după am mai scăzut. Azi am jucat foarte bine. Aici, la Sepsi, dacă nu ai atitudine, nu ai cum să câștigi. Îi felicit pentru acest stadion frumos, e prima oară când am ajuns aici„, a declarat Mario Camora după Sepsi – CFR Cluj 0-2.

CFR Cluj a pus o presiune uriașă pe FCSB după ce s-a distanțat la 11 puncte. Și-a asigurat astfel clasarea pe primul loc la finalul sezonului regulat.

Se putea și mai mult. Dar dacă înainte de campionat aveam șansa să semnăm un document, să avem 8 puncte, avans, cu toții am fi semnat. Nu 11, 8! Echipa a avut o atitudine foarte bună și vreau să dedic golul la soție, la copiii mei.

Reclamă

Noi încercăm tot timpul să luăm cele 3 puncte. Noi ne pregătim foarte bine pentru meciul de miercuri și sperăm să batem la Voluntari„, a mai spus Camora.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și