Închide meniul

Sepsi – FCSB 0-0 | Claudiu Keşeru nu ştie dacă va mai continua la vicecampioană! Ce spune despre criticile patronului Gigi Becali: „Ştiam şi mi-am asumat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 decembrie 2021, 23:03

Sepsi – FCSB 0-0 | Claudiu Keşeru nu ştie dacă va mai continua la vicecampioană! Ce spune despre criticile patronului Gigi Becali: „Ştiam şi mi-am asumat

Claudiu Keşeru primeşte o nouă şansă la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sepsi – FCSB s-a terminat 0-0 şi vicecampioana s-a îndepărtat la 10 puncte de liderul CFR Cluj chiar înaintea pauzei de iarnă. La final, atacantul Claudiu Keşeru era extrem de afectat de rezultat, dar şi de situaţia sa de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru nu ştie dacă va mai continua la vicecampioană

În ultima vreme, patronul celor de la FCSB l-a criticat dur pe atacant pentru evoluţiile pe care le-a avut în ultima vreme. Chiar dacă spune că pe data de 5 ianuarie va fi la reunirea echipei, Keşeru nu este convins că va rămâne la echipă. „A fost un rezultat echitabil. Antrenorul nostru cunoaşte echipa mult mai bine ca mine şi poate să spună acest lucru. I-am simţit în teren pe cei de la Sepsi, au fost mult mai prezenţi în acest meci. E un rezultat de egalitate bun. Fiecare are dreptul să spună absolut ce vrea. Atâta timp cât suntem aici, te-ai expus. Ştiam şi mi-am asumat. Pe data de 5 sunt la reunire. Nu se ştie dacă voi pleca sau nu. Vreau doar să ajung acasă, sunt foarte obosit”, a spus Claudiu Keşeru, la finalul partidei, conform digisport.ro.

Citește și:

Claudiu Keşeru nu are cifrele pe care se aştepta Gigi Becali să le aibă atunci când s-a întors la FCSB. Atacantul are 10 prezenţe în această toamnă şi patru goluri marcate în tricoul celor de la FCSB. A revenit la FCSB după ce a fost lăsat liber de contract de Ludogoret. Finanţatorul celor de la FCSB este nemulţumit de salariul pe care îl achită lui Keşeru, iar atacantul şi Constantin Budescu ar putea fi primii oameni care pleacă de la vicecampioană în această iarnă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și