Închide meniul

Sepsi – FCSB 0-1. Roş-albaştrii au cucerit Cupa României şi şi-au asigurat prezenţa în Europa League , în sezonul viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 18:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Sepsi – FCSB 0-1. Roş-albaştrii au cucerit Cupa României şi şi-au asigurat prezenţa în Europa League , în sezonul viitor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fază din meciul Sepsi - FCSB

FCSB a câştigat la primul meci cu noul staff, format din Toni Petrea, Thomas Neubert şi Mihai Pintilii, pe bancă. Echipa lui Gigi Becali s-a impus prin golul marcat de Dennis Man în minutul 65 al partidei, după o gafă uriaşă a fundaşilor adverşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi-a asigurat astfel locul de Europa League şi va aborda fără nicio presiune finalul de sezon.

Sepsi – FCSB 0-1

Min. 94: Final de meci la Ploieşti.

Min. 79: Roşu pentru Sepsi. Bouhenna vede două galbene în doar câteva minute şi este eliminat. Echipa din Sfântu Gheorghe dispută astfel ultimele minute ale partidei în 10.

Min. 65: Goool FCSB! Dennis Man deschide scorul după o gafă în lanţ a fundaşilor adverşi. Moruţan îl lasă singur pe Coman cu portarul celor de la Sepsi, acesta îi pasează lui Adi Petre în faţa porţii. Atacantul ajunge târziu şi este deposedat, dar fundaşii adverşi se încurcă între ei. Mingea a ajuns la Man, care a înscris în poarta goala.

Reclamă

Min. 57: Bară pentru FCSB! Panţîru izbeşte bara celor de la Sepsi cu un şut violent din interiorul careului de 16 metri.

Min. 54: Ocazie pentru FCSB. Moruţan ia o acţiune pe cont propriu, driblează câţiva adversari, şutează de la marginea careului de 26 metri, dar portarul advers respinge în corner.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Pauză pe stadionul Ilie Oană

Min. 35: Ocazie pentru FCSB. Dennis Man şutează periculos din interiorul careului de 16 metri, dar mingea se duce puţin peste poartă.

Min. 29: Ovidiu Popescu şutează de la marginea careului, dar mingea se duce mult peste poarta celor de la Sepsi.

Min. 22: Florinel Coman bate bine o lovitură liberă, iar mingea se duce puţin pe lângă poarta adversarilor.

Min. 8: Cei de la Sepsi au cerut şi ei penalty la o intervenţie a lui Miron asupra lui Bouhenna, dar centralul a lăsat jocul să continue.

Min. 2: Cei de la FCSB au cerut penalty după ce Dennis Man a căzut în careu, după un duel cu Deaconu, dar centralul a lăsat jocul să continue.

Min. 1: A început meciul. Startul jocului a întârziat puţin din cauza unei probleme la plasa unei porţi.

Reclamă

Sepsi – FCSB: Echipele de start

Sepsi (4-3-3): Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ştefan – Deaconu, Vaşvari, Achahbar – Carnat, Karanovic, Ştefănescu

Rezerve: Fejer, Kovacs, Celea, Dragomir, Lorand Fulop, Diaz, Safranko, Gal-Andrezly, Csiszer

FCSB (4-3-3): Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Vînă, Popescu, Olaru – Man, Tănase, Coman

Rezerve: Udrea, Moruţan, Petre, Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Niţă

Sepsi – FCSB: Arbitrii

Partida dintre FCSB şi Sepsi va fi condus la centru de Sebastian Colțescu. Acesta va fi ajutat la clee două linii de Ovidiu Artene şi George Neacșu.

UPDATE 17:50: Surprizele pregătite de noul staff de la FCSB în primul 11. Detalii AICI.

UPDATE 14:00: Mihai Stoica a mers la mănăstire înaintea finalei Cupei României. Detalii AICI

Sepsi – FCSB este duelul antrenorilor care nu au obţinut niciun trofeu. Pentru Toni Petrea, finala Cupei României este meciuld e debut pe banca celor de la FCSB. Dacă roş-albaştrii vor câştiga Cupa României, vor fi siguri de prezenţa în viitoarea ediţie a Europa League.

Sepsi – FCSB, de la ora 20:00. Toni Petrea: "Ar salva puţin acest sezon"

Toni Petrea susţine că adjudecarea trofeului Cupei României ar salva un sezon în care echipa lui Gigi Becali a arătat jalnic, mai ales în play-off.

"Suntem în faţa unui meci important pentru noi, ar salva un pic din acest sezon. Trebuie să fim concentraţi sută la sută şi să dăm totul pe teren. Vom încerca să ne impunem jocul şi să facem suporterii fericiţi. Îmi pare rău că nu putem beneficia de aportul lor la stadion, ar fi fost o atmosferă frumoasă, sunt sigur că ne vor susţine din faţa televizoarelor şi sper ca la final să le facem o bucurie prin câştigarea trofeului. E un moment inedit, un moment important pentru mine (n.r. – debutul pe banca FCSB la un meci cu trofeul pe masă)", a spus Toni Petrea.

Sepsi – FCSB! Prima finală de Cupă şi pentru Leo Grozavu

Şi Leo Grozavu se află în faţa câştigării primului trofeu. 

"Băieții au muncit foarte bine în drum spre finala Cupei. E adevărat că am avut și un program mai avantajos, am jucat acasă cu Astra, apoi am întâlnit o divizionară secundă, am fost norocoși la tragerea la sorți. În finală întâlnim un adversar cu jucători talentați, dar noi ne vom mobiliza exemplar. Este prima mea finală, nici ca jucător nu am ajuns până aici, deci îmi doresc să câștig trofeul”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi.

Sepsi – FCSB | Echipele probabile

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan –  R Deaconu, Vașvari – Carnat, Achahbar, Ștefănescu – Safranko

Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțâru – Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Man, Ad. Petre, Fl. Coman

Antrenor: Toni Petrea

Recomandări
  • Sepsi - FCSB 0-1
  • FCSB şi-a asigurat locul în Europa League
  • Toni Petrea a cucerit Cupa la debutul pe banca echipei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și