Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0 | Mirko Pigliacelli a răbufnit după al doilea eşec consecutiv în play-off: "Dacă vrei să faci scandal, asta e altceva!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 mai 2021, 18:19

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0 | Mirko Pigliacelli a răbufnit după al doilea eşec consecutiv în play-off: "Dacă vrei să faci scandal, asta e altceva!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirko Pigliacelli şi-a găsit cu greu cuvintele după Sepsi - Universitatea Craiova 2-0

Pigliacelli a gafat la primul gol al lui Sepsi, iar întrebările de la finalul meciului l-au scos din sărite. ”Am stat în poziție și el a dat gol la vinclu, asta e explicația mea. Dacă vrei să faci scandal, asta e altceva. Eu deja ți-am răspuns", a răbufnit italianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum explică Mirko Pigliacelli înfrângerea cu Sepsi

Dezamăgit după o nouă înfrângere în play-off, portarul şi-a găsit cu greu cuvintele. Pigliacelli a vorbit despre şansele la titlu, dar şi despre viitorul său, după ce s-a speculat că acesta ar putea pleca la finalul sezonului.

"Trebuia să câștigăm meciul, nu am reușit, nu am jucat bine, ei au dat gol, noi nu, asta e. Fotbalul se joacă pe goluri, nu e o explicație, asta este. Nu am zis niciodată că vreau să plec, am zis de doi ani care e părerea mea. Dacă cineva se oprește și nu spune ce am zis eu, iar altcineva vorbește de ce am spus eu acum doi ani, nu comentez. 

Mirko Pigliacelli: "Trebuie să încercăm să ne batem la fiecare meci!"

Trebuie să încercăm să nu aruncăm munca de un an și să continuăm să ne batem la fiecare meci. Am jucat cu adversari diferiți, echipele ca Cluj și FCSB joacă fotbal, iar celelalte două echipe s-au apărat mai mult. Nu e o explicație neapărat!", a declarat portarul Craiovei la finalul meciului.

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0. Coşmarul continuă pentru olteni! Alb-albaştrii au ajuns la a doua înfrângere consecutivă în play-off

Universitatea Craiova a suferit o nouă înfrângere în Liga 1, scor 0-2 cu Sepsi, în etapa a şasea din play-off-ul Ligii 1. Este a doua la rând pentru olteni.

Reclamă

Marius Constantin era cât pe ce să îşi bage din nou mingea în propria poartă, iar Andrei Ivan a semnat o ocazie uriaşă în minutul 37, când se afla în poziţie ideală. Şutul atacantului său nu a găsit spaţiul porţii adverse. Sepsi a dat lovitura în minutul 45, prin Mitrea, care a înscris după gafa portarului oltenilor.

În repriza secundă, oltenii au căutat cu orice preţ egalarea. Andrei Ivan a ratat din nou incredibil, când a trimis mingea direct în braţele lui Jesus Fernandez. Tudorie a fost şi el aproape de golul de 1-1, însă s-a făcut de râs. Oltenii n-au reuşit să marcheze, iar Petrila le-a dat lovitura decisivă adversarilor, în minutele de prelungire.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3 în Liga 1, cu 37 de puncte, la 3 distanţă de FCSB şi la 5 de CFR Cluj. De cealaltă parte, Sepsi se află pe locul 4 în play-off, cu 33 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și