Închide meniul

Sezonul şi scandalul la Petrolul Ploieşti! Fanii cer demisii în lanţ. Viorel Moldovan, principalul vizat: "Să plece şi să ne lase! Am fost minţiţi" Cum arată clasamentul în Liga 2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2021, 13:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Sezonul şi scandalul la Petrolul Ploieşti! Fanii cer demisii în lanţ. Viorel Moldovan, principalul vizat: "Să plece şi să ne lase! Am fost minţiţi" Cum arată clasamentul în Liga 2

AS.ro

Suporterii Petrolului Ploieşti cer demisii în lanţ

Gruparea de pe "Ilie Oană" este la un pas să rateze promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc pentru al treilea sezon consecutiv. Eşecul de astăzi complică situaţia ploieştenilor, care au meci decisiv în ultima etapă cu "U" Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După fluierul final, fanii nu au mai rezistat şi au cerut demisii în lanţ. Viorel Moldovan a fost principalul vizat: "Le mulţumim călduros pentru noul sezon ratat, al treilea la rând, şi pe această cale ţin să precizăm că le cerem să plece. Absolut toată lumea să-şi dea demisia de onoare, să ne lase în suferinţa noastră. N-avem nevoie de ei. Încă o dată am fost minţiţi că vom promova, că vom face, vom drege şi ne zbatem în Liga a 2-a.

N-am văzut dăruire, n-am văzut un jucător care acum să-şi smulgă părul din cap, să se oftice pentru un sezon ratat. (n.r. Viorel Moldovan) Să se ducă de unde a venit! Îi mulţumim pentru colaborarea avută şi să se ducă, să se ducă pe drumul dânsului şi să ne lase. În frunte cu domnul partener finanţator şi să ne lase. De ce să stau cu cineva care mă minte?", a fost mesajul suporterilor petrolişti.

Viorel Moldovan, prima reacţie după eşecul cu Mioveni: "Nu mă gândesc la demisie"

La finalul înfrângerii de astăzi, după ce echipa sa a pierdut dintr-un offside nesemnalizat de arbitru, Viorel Moldovan şi-a găsit cu greu cuvintele. Totuşi, antrenorul ploieştenilor le-a răspuns fanilor: a anunţat că nu se gândeşte la demisie.

"Nici nu știu ce sentimente mă încearcă. Sincer, e greu, sunt descumpănit. N-am reușit să câștigăm. Am avut un penalty la Balint, neacordat. S-a dat ofsaid. Apoi, am luat gol dintr-un ofsaid de jumătate de metru. 

Reclamă

Nu știu cum va fi ultimul joc, nu mă gândesc la el în momentul de față. Mă gândesc la multe. Momentan, nu mă gândesc la demisie, sunt dezamăgit! Am încercat să construiesc o echipă de la zero. Nu mai ce să vorbesc, mai bine nu mai veneam la interviu. Să pierzi de o asemenea manieră și să ieși așa din cursă? Nu știu ce înseamnă un nou sezon pentru Petrolul în Liga 2", a transmis Viorel Moldovan.

Luptă strânsă pentru play-off

Bătălia pentru play-off-ul Ligii a 2-a este mai "încinsă" ca niciodată. În acest moment, nu mai puţin de 11 echipe se luptă pentru şase locuri.

Printre acestea se numără echipe precum Petrolul, care are "finală" în etapa următoare cu Universitatea Cluj, Rapid, care mai are două partide de disputat, Metaloglobus, Dunărea Călăraşi, care mai are două meciuri de disputat, CS Mioveni sau Csikszereda.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și