Închide meniul

Sezonul şi scandalul la Petrolul Ploieşti! Fanii cer demisii în lanţ. Viorel Moldovan, principalul vizat: "Să plece şi să ne lase! Am fost minţiţi" Cum arată clasamentul în Liga 2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2021, 13:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Sezonul şi scandalul la Petrolul Ploieşti! Fanii cer demisii în lanţ. Viorel Moldovan, principalul vizat: "Să plece şi să ne lase! Am fost minţiţi" Cum arată clasamentul în Liga 2

AS.ro

Suporterii Petrolului Ploieşti cer demisii în lanţ

Gruparea de pe "Ilie Oană" este la un pas să rateze promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc pentru al treilea sezon consecutiv. Eşecul de astăzi complică situaţia ploieştenilor, care au meci decisiv în ultima etapă cu "U" Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După fluierul final, fanii nu au mai rezistat şi au cerut demisii în lanţ. Viorel Moldovan a fost principalul vizat: "Le mulţumim călduros pentru noul sezon ratat, al treilea la rând, şi pe această cale ţin să precizăm că le cerem să plece. Absolut toată lumea să-şi dea demisia de onoare, să ne lase în suferinţa noastră. N-avem nevoie de ei. Încă o dată am fost minţiţi că vom promova, că vom face, vom drege şi ne zbatem în Liga a 2-a.

N-am văzut dăruire, n-am văzut un jucător care acum să-şi smulgă părul din cap, să se oftice pentru un sezon ratat. (n.r. Viorel Moldovan) Să se ducă de unde a venit! Îi mulţumim pentru colaborarea avută şi să se ducă, să se ducă pe drumul dânsului şi să ne lase. În frunte cu domnul partener finanţator şi să ne lase. De ce să stau cu cineva care mă minte?", a fost mesajul suporterilor petrolişti.

Viorel Moldovan, prima reacţie după eşecul cu Mioveni: "Nu mă gândesc la demisie"

La finalul înfrângerii de astăzi, după ce echipa sa a pierdut dintr-un offside nesemnalizat de arbitru, Viorel Moldovan şi-a găsit cu greu cuvintele. Totuşi, antrenorul ploieştenilor le-a răspuns fanilor: a anunţat că nu se gândeşte la demisie.

"Nici nu știu ce sentimente mă încearcă. Sincer, e greu, sunt descumpănit. N-am reușit să câștigăm. Am avut un penalty la Balint, neacordat. S-a dat ofsaid. Apoi, am luat gol dintr-un ofsaid de jumătate de metru. 

Reclamă

Nu știu cum va fi ultimul joc, nu mă gândesc la el în momentul de față. Mă gândesc la multe. Momentan, nu mă gândesc la demisie, sunt dezamăgit! Am încercat să construiesc o echipă de la zero. Nu mai ce să vorbesc, mai bine nu mai veneam la interviu. Să pierzi de o asemenea manieră și să ieși așa din cursă? Nu știu ce înseamnă un nou sezon pentru Petrolul în Liga 2", a transmis Viorel Moldovan.

Luptă strânsă pentru play-off

Bătălia pentru play-off-ul Ligii a 2-a este mai "încinsă" ca niciodată. În acest moment, nu mai puţin de 11 echipe se luptă pentru şase locuri.

Printre acestea se numără echipe precum Petrolul, care are "finală" în etapa următoare cu Universitatea Cluj, Rapid, care mai are două partide de disputat, Metaloglobus, Dunărea Călăraşi, care mai are două meciuri de disputat, CS Mioveni sau Csikszereda.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Petrolul - Mioveni 0-1
  • Fanii au cerut demisii în lanţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și