Închide meniul

Sfatul lui Cosmin Moţi pentru şefii lui Dinamo. Ce trebuie să facă dacă se obţine salvarea de la retrogradare: „Aşa e greu, e imposibil!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 martie 2022, 21:54

Sfatul lui Cosmin Moţi pentru şefii lui Dinamo. Ce trebuie să facă dacă se obţine salvarea de la retrogradare: „Aşa e greu, e imposibil!

Cosmin Moţi, mesaj pentru conducătorii lui Dinamo

Profimediaimages

Cosmin Moţi a rămas cu sufletul alături de Dinamo, echipă pe care a ajutat-o să câştige ultimul titlu, în 2007. Fundaşul care a jucat şapte ani în tricoul „câinilor” evită să se gândească la retrogradare, dar cere schimbarea politicii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea din Şefan cel Mare are numai 10 puncte după primele două etape din play-out, dar are asigurat locul de baraj. Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni nu vor putea participa în viitorul sezon al Ligii 1.

Cosmin Moţi, mesaj pentru conducătorii lui Dinamo

Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă (n.r. dacă ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea). Dacă încă ai posibilitatea… nu sunt probleme foarte mari cu banii. Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată.

Ar trebui să se creeze o bază, să vină… cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat. Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa. Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Dinamo are un singur succes în ultimele 13 etape din Liga 1. A învins-o numai pe Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, dar ardelenii au făcut deplasarea cu juniorii. Opt puncte în despart pe „câini” de echipa aflată pe locul 7 în play-out, CS Mioveni.

Dusan Uhrin, nervos după Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0

Dusan Uhrin a fost un car de nervi după Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0. Antrenorul s-a enervat după ce Mihai Eşanu a fost eliminat, iar Gabriel Torje şi-a lovit un adversar cu capul. Acesta a vorbit şi despre cazul lui Dario Bonetti, care a câştigat procesul în care a cerut restanţele financiare şi repunerea sa în drepturi.

Dusan Uhrin s-a enervat după ce „câinii” au comis mai multe greşeli şi au jucat în a doua repriză în inferioritate numerică. Dinamo a câştigat cu 2-0 amicalul cu Zimbru Chişinău, după ce Christian Irobiso a înscris primul gol pentru noua sa echipă, iar Gabriel de Moura a închis tabela cu un șut superb.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o victorie bună, dar m-am concentrat asupra jocului. Prima repriză a fost bună, am jucat compact, ne-am creat multe ocazii, chiar dacă am înscris o singură dată. A venit acea greșeală a lui Eșanu, practic am repetat greșelile din campionat. Repriza a doua n-a fost fotbal pentru mine, pentru că am jucat în inferioritate numerică și am făcut multe schimbări.

Nu cred că a fost un meci agresiv, chiar dacă au fost multe faulturi. Nu știu care e situația lui Torje, are o mică accidentare. Trebuie să pregătim meci cu meci, nu ne gândim acum la baraj. Echipa trebuie să arate bine înainte de baraj. Nu vreau să vorbesc despre situația lui Dario Bonetti”, a declarat Dusan Uhrin.

Cosmin Moţi are în palmares un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă cu Dinamo. A jucat în peste 170 de meciuri în tricoul alb-roşu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și