Închide meniul
EXCLUSIV

Sfaturi pentru Tavi Popescu! ”Nu e un jucător pentru o echipă foarte mare!” Singurul fotbalist care ar putea pleca de la FCSB

Antena Sport Publicat: 10 mai 2022, 14:56

Sfaturi pentru Tavi Popescu! ”Nu e un jucător pentru o echipă foarte mare!” Singurul fotbalist care ar putea pleca de la FCSB

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali vrea să dea lovitura cu Tavi Popescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Sfaturi pentru Tavi Popescu! Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro în schimbul ”perlei” sale, dar Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap. ”Nu este pregătit să plece”, susține fostul președinte de imagine de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam consideră că Tavi Popescu ar trebui să mai stea încă două sezoane la FCSB, pentru a putea face pasul către o echipă bună din vest.

Sfaturi pentru Tavi Popescu

”Eroul” de la Sevilla invocă inconstanța ”perlei” de la FCSB și crede că acesta are nevoie de meciuri în echipa națională și în cupele europene.

Reclamă

Tavi Popescu nu prea a mai ieșit în evidență, în ultimele meciuri. Va trebui să aibă constanță, prea multe laude nu ajută întotdeauna. Sumele vehiculate, nu sunt importante. Nu este un jucător pentru o echipă foarte mare. Una e să joci la noi și alta ea să joci afară.

Ar trebui să mai stea, cel puțin un an, doi. Și suma de transfer ar fi mai mare atunci. Dacă va juca în cupele europene, la echipa națională, cota lui va crește”, a declarat Helmut Duckadam pentru AS.ro.

Reclamă

Florin Tănase, pregătit pentru un transfer în străinătate

Dacă Tavi Popescu nu e pregătit să plece de la FCSB, în schimb, Florin Tănase este gata să facă pasul cel mare. Duckadam îl vede pe căpitanul roș-albaștrilor chiar și în Zona Golfului, ”pentru a câștiga bani mulți”.

Pentru Tănase, m-aș bucura să plece, și-a făcut treaba la FCSB. A fost doi ani la rând golgheter. Eu m-aș bucura să plece, e șansa lui să joace afară, cred că ar merita. Nu l-aș vedea într-un campionat de forță.

Eu l-aș vedea să joace în Zona Golfului, acolo se câștigă bine. Ar putea să își asigure financiar și familia, i-ar încurca puțin pe cei de acolo”, susține Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul de la FCSB este văzut în Spania sau Italia

Ioan Andone e sigură că Tănase s-ar descurca fără probleme la echipe bune din Spania sau Italia. Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1, în sezonul precedent, performanță pe care o va repeta și în actuala ediție de campinat.

Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa. La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1.

El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi șapte, sau trei. Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a spus Ioan Andone pentru AntenaSport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”