Închide meniul

Veste uriașă pentru Dinamo: „Suntem cu banii la zi!”. Anunţul făcut de Iuliu Mureşan: „Eu personal am semnat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 12:26

Veste uriașă pentru Dinamo: „Suntem cu banii la zi!. Anunţul făcut de Iuliu Mureşan: „Eu personal am semnat!

Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Situația de la Dinamo pare să se îmbunătățească. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului din „Ştefan cel Mare”, a dezvăluit că au fost achitate toate datoriile către jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste excelentă la Dinamo! Iuliu Mureșan: „Suntem cu banii la zi!”

Mureșan a asigurat că au fost achitate inclusiv primele de după meciurile cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș, iar documentele au fost semnate chiar de el.

„Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine.

Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților. Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi.”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Prosport.

Reclamă

Jucătorii lui Dinamo și-au primit bonusurile de la meciurile cu UTA Arad și Gaz Metan

Jucătorii lui Dinamo au avut promis un bonus de 10.000 de euro pentru toată echipa înaintea partidei cu UTA, scor 1-1, şi o primă de 5.000 de euro înaintea confruntării cu Gaz Metan, câștigată cu 4-0.

Dinamo a ajuns la 3 meciuri fără înfrângere în Liga 1 și speră tot mai intens la salvarea de la retrogradare. Formația lui Flavius Stoican a încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul cu Rapid, din weekend, și a acumulat 17 puncte.

„Câinii” se află pe locul 14 în campionat, la 12 lungimi în spatele celor de la Chindia Târgovişte şi CS Mioveni. În ultimele două etape ale sezonului regulat, Dinamo va da piept cu Sepsi Sf. Gheorghe și liderul CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Flavius Stoican, după Rapid – Dinamo 1-1: „Un mare merit l-a avut galeria”

E un punct de moral pentru jucători, pentru noi, pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Ne dă încredere. Suntem pe un drum bun, am muncit mult și sper să continuăm pe același drum. Cred că mare merit l-a avut și galeria, pentru că au fost faze când fanii ne-au împins din tribune.

Dacă eram puțin mai atenți puteam pleca cu mult mai mult în această seară. A fost păcat că am primit gol atât de repede. Am întâlnit totuși o echipă bună, e un mare merit al antrenorului Mihai Iosif. Rapid joacă fotbal, nu a avut șansă, dar joacă fotbal!

Noi trebuie să avem încredere, să fim realiști, conectați. Ne așteaptă o partidă foarte grea peste mai puțin de 72 de ore. Știam că la noi o să se rezolve lucrurile, Dinamo e o echipă foarte iubită„, a declarat Flavius Stoican după Rapid – Dinamo 1-1.

Rapid a primit un gol de cascadorii râsului în minutul 20. Cosmin Matei a profitat de o gafă de proporții a lui Dandea și l-a învins pe Horațiu Moldovan. Alb-roșiii nu s-au putut bucura decât trei minute. Vojtus a înscris primul său gol pentru giuleșteni din pasa lui Săpunaru.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și