Închide meniul

Şi FCSB se refuză! De ce n-a acceptat Gabriel Torje ofertele lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 13:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Şi FCSB se refuză! De ce n-a acceptat Gabriel Torje ofertele lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabriel Torje putea evolua la FCSB

Torje joacă în prezent pentru Larissa, în campionatul Greciei. La începuturile carierei a ales să meargă de la Poli Timişoara la Dinamo, cu toate că şi marea rivală a câinilor roşii se interesase de el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au fost discuții, dar n-a fost niciodată o foaie oficială. Au fost discuții de mai multe ori. Dacă mă gândeam să plec acolo, mă duceam când au fost discuții. Dar nu s-a pus problema niciodată de așa ceva. După primele două ture de discuții, cei de acolo știau că nu mă duc.

Faptul că am avut mulți prieteni în vestiar m-a făcut să mă atașez de club. Am mulți prieteni care fac parte din galerie, din clubul Dinamo. Am avut mulți prieteni care m-au respectat foarte mult și m-am atașat de ei", a declarat Gabriel Torje pentru ProSport

Gabriel Torje vrea să revină la echipa naţională

Mijlocaşul are 30 de ani, dar speră ca selecţionerul Mirel Rădoi să-l aibă în vedere pentru viitoarele meciuri ale echipei naţionale. 

"Ultimele discuţii le-am avut pe când era Cosmin Contra antrenor, cu Mihalcea, în rest n-am mai discutat

Reclamă

Mai devreme sau mai târziu voi fi chemat. Sau poate niciodată. Asta depinde de fiecare selecţioner în parte şi de modul lui de a gândi şi de a pregăti meciurile", spunea Torje pentru AntenaSport, în urmă cu o lună.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și