Închide meniul

Situația de la Dinamo, subiect în presa din Spania! Cotidianul AS anunță dezastrul

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 noiembrie 2020, 5:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Situația de la Dinamo, subiect în presa din Spania! Cotidianul AS anunță dezastrul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero este conducătorul celor de la Dinamo

Cotidianul AS a analizat situația de la Dinamo. Sub titlul ”Începe destrămarea versiunii spaniole a lui Dinamo”, ibericii susțin că echipa este ”în pragul dezintegrării”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au amintit faptul că Pablo Cortacero nu s-a ținut de cuvânt și nu a livrat salariile la club. Jurnaliștii de la AS au scris și despre gestul de protest pe care l-a făcut Borja Valle în timpul jocului cu Voluntari, scor 3-0. Jucătorul spaniol i-a bătut obrazul conducătorului de la Dinamo.

Jurnaliștii de la AS anunță dezastrul la Dinamo

Pablo Cortacero a dat asigurări că va achita datoriile. Dar, din cauza promisiunilor neonorate, fizioterapeutul Jesus Arco și preparatorul fizic George Neagu au decis să părăsească clubul. Confruntați cu o situație critică, mai mulți fotbaliști vor să-i imite.

Cortacero anunțase că banii vor intra în conturile jucătorilor și angajaților de la club până pe 17 noiembrie, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Iar fotbaliștii au reacționat. Borja Valle a făcut-o chiar pe gazon, când după unul dintre golurile marcate, s-a îndreptat spre o cameră TV și a arătat obrazul. Un gest care îl avea ca destinatar pe Cortacero”, notează jurnaliștii de la AS.

Reclamă

Top 5 salarii de la Dinamo

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și