Închide meniul

Situaţia uluitoare la Dinamo: ar putea avea doi antrenori, după ce Dario Bonetti a câştigat procesul. Reacţia italianului: „Angajamentele sunt clare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 13:30

Situaţia uluitoare la Dinamo: ar putea avea doi antrenori, după ce Dario Bonetti a câştigat procesul. Reacţia italianului: „Angajamentele sunt clare!

Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo

Dario Bonetti, în timpul unui meci / Hepta

Situaţie incredibilă la Dinamo, după ce Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo în care a cerut restanţele financiare şi repunerea sa în drepturi. Jucătorii s-ar putea trezi la antrenamente cu 2 antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonneti a dat în judecată Dinamo, după ce a fost dat afară, iar prima instanţă i-a dat câştig de cauză. Italianul ar avea de primit în jur de 80 de mii de euro şi ar trebuie repus în drepturi.

Bonetti nu a vrut să facă prea multe comentarii cu privire la decizia instanţei, care poate fi atacată în termen de 7 zile.

Nu fac comentarii. Cel puțin pe moment. Îmi pare foarte rău pentru ceea se întâmplă, dar angajamentele sunt clare”, a spus Dario Bonetti pentru gsp.ro.

Dario Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo

Soluția pe scurt: „Admite, în parte, contestaţia, astfel cum a fost precizată. Anulează măsura administratorului judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti a debitoarei SC DINAMO 1948 SA înregistrată sub nr. 2512/26.09.2021 de denunţarea a Contractului de Activitate Sportivă înregistrat sub nr. 406/14.07.2021 la SC DINAMO 1948 SA încheiat între contestatorul BONETTI DARIO şi debitoarea SC DINAMO 1948 SA. 

Reclamă

Respinge, ca inadmisibile, cererile contestatorului privind constatarea neîncetării efectelor contractului odată cu denunţarea acestuia, obligarea intimatei la respectarea in continuare a contractului şi obligarea debitoarei la plata sumelor scadente pana la momentul prezent. Obligă debitoarea SC DINAMO 1948 SA la plata către contestator a sumei de 200 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. 

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 24.03.2022„, a fost soluţia dată de tribunal, conform playsport.ro.

Dario Bonetti a făcut scandal după ce a fost dat afară

Italianul Dario Bonetti a făcut scandal după ce a fost dat afară şi a contestat tot ceea ce s-a întâmplat prin avocaţi. Reprezentanţii acestuia au spus, la acel moment, că rezilierea contractului a fost una abuzivă.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul Dario Bonetti face scandal după ce a fost dat afară de la Dinamo şi contraatacă cu avocaţii. Aceştia spun că rezilierea înţelegerii sale cu echipa din Ştefan cel Mare este una abuzivă. Avocatul şi soţia lui Dario Bonetti, Anna Maria De Mattei contestă rezilierea unilaterală a contractului italianului din postura de antrenor al lui Dinamo.

„Astăzi, colegul meu din București, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. – legea insolvenței) și, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. – infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absență a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis Anna Maria, conform gsp.ro.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și