Închide meniul

Dario Bonetti face scandal după ce a fost dat afară de la Dinamo: „Rezilierea este abuzivă”. Aducerea lui Mircea Rednic, în aer

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 septembrie 2021, 20:02

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în România, cu doar 6 puncte câştigate în 10 etape. L-a adus pe Mircea Rednic pentru a opri căderea şi pentru a evita retrogradarea, dar trecutul îi bântuie pe „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti face scandal

Italianul Dario Bonetti face scandal după ce a fost dat afară de la Dinamo şi contraatacă cu avocaţii. Aceştia spun că rezilierea înţelegerii sale cu echipa din Ştefan cel Mare este una abuzivă. Avocatul şi soţia lui Dario Bonetti, Anna Maria De Mattei contestă rezilierea unilaterală a contractului italianului din postura de antrenor al lui Dinamo.

„Astăzi, colegul meu din București, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. – legea insolvenței) și, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. – infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absență a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis Anna Maria, conform gsp.ro.

Ce probleme de sănătate are Dario Bonetti

Mai mult, soţia italianului Dario Bonetti a vorbit şi despre starea de sănătate a antrenorului care s-a infectat cu COVID. „Se tratează și va fi disponibil să-și reia munca în momentul în care va fi sănătos. Deocamdată este bolnav. Există posibilitatea ca Dinamo, în acte, să aibă doi antrenori”, a mai transmis soția antrenorului, conform sursei citate.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat rezilierea contractului italianului Dario Bonetti. „Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul.

Reclamă

Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”, anunţase Răzvan Zăvăleanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și