Închide meniul

Situație dramatică la Dinamo! Contra vrea să plece și a dat cărțile pe față: ”Am dat bani de la mine. Nu aveam să luăm o pizza!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 12:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Situație dramatică la Dinamo! Contra vrea să plece și a dat cărțile pe față: ”Am dat bani de la mine. Nu aveam să luăm o pizza!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

Contra consideră că și-a luat țeapă cu noul proiect de la Dinamo și a dezvăluit faptul că a dat din buzunarul său 20.000 de euro fără a primi vreun cent de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra a cheltuit 20.000 de euro la Dinamo

Eu nu am luat nici măcar un euro. Din contră, am cheltuit 20.000 de euro din buzunarul meu pentru a plăti diverse lucruri. Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu… 

Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. 

Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero. Nu avem bani să luăm pizza după meciuri ca să dăm jucătorilor, cu o zi înainte de meci nu știm dacă avem bani ca să mergem în deplasări! Situația este foarte grea și foarte dificilă”, a declarat Cosmin Contra pentru gsp.ro.

Contra vrea să plece de la Dinamo

Antrenorul de 44 de ani nu vrea să mai audă de o împăcare, chiar dacă în acest moment pregătește meciul din etapa următoare. ”Guriță” a anunțat că nu-și va da demisia și se simte păcălit de conducere.

Reclamă

Eu am contract și nu îmi voi da demisia. Vreau să ajungem la o înțelegere pe cale amiabilă ca să plec! Ei își doresc același lucru. Trebuie să ajungem la un numitor comun cât mai repede. Până atunci sunt antrenorul echipei și pregătesc meciul cu FC Voluntari cât mai greu.

Nu depinde doar de mine. Eu cred că, din partea ambelor parți e această dorință de a ajunge la o înțelegere și fiecare să meargă pe drumul lui. Mi s-au promis multe lucruri și s-au făcut puține. Sau chiar deloc. 

Când voi pleca, voi face o conferință de presă în care voi spune exact situația de la Dinamo și ce am trăit. Și lumea să aprecieze dacă am lucrat în condiții normale sau în unele imposibile”, a mai spus Contra.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și