Închide meniul

Șoc la Rapid! Junior Morais nu vrea să-și prelungească contractul. „Să vedem dacă mai am chef!” Uluitor ce vrea să facă brazilianul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 10:36

Șoc la Rapid! Junior Morais nu vrea să-și prelungească contractul. „Să vedem dacă mai am chef! Uluitor ce vrea să facă brazilianul

Junior Morais vrea să plece de la Rapid

Hepta

Ajuns la 35 ani, Morais a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Rapid în turul sezonului regulat. Cu toate acestea, brazilianul și-a făcut un plan halucinant. Vrea să se retragă din fotbal și să se apuce de futsal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Junior Morais nu vrea să-și prelungească contractul cu Rapid

„Nu ştiu dacă îmi prelungesc contractul, să vedem dacă mai am chef. Mă gândesc. Simt că nu mai pot să fiu cel care am fost înainte. Trebuie să mă opresc.

Vreau să-mi caut ceva la futsal. Vreau să mă apuc de futsal. Încerc aici, în România, dacă nu, în Brazilia. Asta era iubirea mea înainte. Înainte jucam futsal. Nu o să-mi fie greu, că atunci când merg în Brazilia joc futsal şi îmi place foarte mult. Eu ştiu că sunt bătrân. Trebuie să ştii la un moment dat că trebuie să te opreşţi. Sunt şi momente de astea şi e aproape”, a spus Junior Morias, potrivit telekomsport.ro.

Junior Morais a semnat cu Rapid în iulie 2021, după ce s-a despărțit de Gaziantep. În România a mai jucat pentru Astra și FCSB.

Junior Morais a adunat peste 250 de meciuri în Liga 1. El a cucerit patru trofee în România, toate cu Astra: titlul, în 2016, Cupa, în 2014, și două Supercupe, în 2014 și 2016.

Reclamă

Rapid, pe loc de play-off în Liga 1

Rapid a învins-o cu 3-2 pe Academica Clinceni în ultima etapă a turului din sezonul regulat și a urcat pe poziția a cincea, loc care asigură prezența în play-off.

Acum un an, Rapid era în Liga 2 și era umilită de Craiova lui Adrian Mititelu, scor 0-5. Giuleștenii aveau să prindă play-off-ul în ultima etapă și au promovat direct, după o serie de victorii eroice în finalul sezonului.

„Dacă stăm bine și ne uităm unde eram acum un an, sunt foarte mulțumit, atât eu, cât și vestiarul. Suntem pe un loc nesperat, cu un număr de puncte pe care nimeni din fotbalul românesc nu ni-l dădea. Vom analiza ceea ce am făcut bine, ceea ce am făcut mai puțin bine, vom încerca să revenim mult mai puternici.

Reclamă 4 / 0/3

Motivația și atitudinea nu se pot antrena. Astea trebuie date la fiecare antrenament și apoi vor veni și în meciuri. Vom lucra unde am fost mai slabi”, a spus Mihai Iosif, după meciul Academica Clinceni – Rapid 2-3.

Recomandări
  • Junior Morais nu vrea să-și prelungească contractul cu Rapid
  • Uluitor ce vrea să facă brazilianul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și