Închide meniul

Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce legendele „Generaţiei de Aur” au fost umilite pe Arena Națională! „Ce cauţi acolo? Te jigneşti pe tine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2021, 10:52

Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce legendele Generaţiei de Aur” au fost umilite pe Arena Națională! „Ce cauţi acolo? Te jigneşti pe tine!

Hagi şi Popescu au vorbit despre următoarea perioadă de la Farul

Hepta

Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională. Preşedintele Universităţii Craiova este de părere că aceştia nu aveau ce să caute la Austria – Macedonia de Nord 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

La primul meci din istoria Euro disputat în România, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP. În schimb, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. Sorin Cârţu este convins că politicienii nu ar fi trebuit să vină la meci. Ludovic Orban, Dan Barna sau primarul Nicuşor Dan sunt doar câteva dintre numele prezente la meci.

„E un Campionat European interesant, să vedem cum va continua. Dacă veneau Hagi, Gică Popescu la Craiova, le plăteam eu biletele și îi puneam la tribuna oficială. Și ei au greșit, nu trebuiau să se mai ducă! Nu trebuiau să accepte invitațiile, trebuiau să meargă pe banii lor. Dacă s-au dus pe banii lor e altceva. Despre ce guvern vorbim noi? Jignirea nu a fost pentru Hagi și Popescu, ci pentru guvern.

Cum să-i trimiți la tribuna a doua? Nu îi jignești pe ei dacă îi trimiți la tribuna a doua, te jignești pe tine! Ce cauți tu, politician, acolo? Dacă era un summit NATO, du-te, mă, tu în față. Nu mai suntem raționali? Dacă meciul ăsta era la Belgrad, să spunem, credeți că fotbaliștii stăteau la tribuna a doua? Nu se poate, mă, e imposibil!”, a spus Sorin Cârţu la Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV | Gigi Becali a „explodat” după scandalul de la Euro 2020! „Avem mentalitate de sclavi”

Gigi Becali a „explodat” când a fost întrebat despre scandalul momentului în fotbalul românesc. Hagi, Popescu şi Munteanu au stat la tribuna a doua pe Arena Naţională, la Austria – Macedonia 3-1. Oameni politici le-au luat locul la VIP.

Reclamă

„Băi, asta mi se pare că nici nu este adevărată. Nu vrea să ştiu că s-a întâmplat aşa ceva în ţara mea. S-a întâmplat, atunci nici nu vreau să ştiu. Aici se vede dorinţa de putere a oamenilor parveniţi.

Ei zic că de fapt UEFA a dat, dar voi aţi propus la UEFA. UEFA spune „fac ce zic tu, ce îmi propui”. Ai văzut ce înseamnă Burleanu, un copil care cred că e adormit de putere. Nu mai vreau să comentez. Am văzut multe, dar aşa ceva. Cum să stea Dâncu la oficială şi Hagi la a doua.

Le e frică de DNA, ce să faci? Asta-i ţara noastră şi păcat că se admite aşa ceva. Ne merităm şi soarta. Să-l mai voteze şi a doua oară. Dacă nu se ia atitudine. Dacă noi avem mentalitate de sclavi, oamenii aia de la UEFA de bagă în gură direct. Chiar stăm bine, puteam fi ca Africa”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și