Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a „explodat” după ce a aflat că Hagi a stat la tribuna a doua la Euro 2020! „Aici se vede dorinţa de putere a oamenilor parveniţi. Avem mentalitate de sclavi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 14:21

EXCLUSIV | Gigi Becali a „explodat după ce a aflat că Hagi a stat la tribuna a doua la Euro 2020! „Aici se vede dorinţa de putere a oamenilor parveniţi. Avem mentalitate de sclavi

Hepta

| Gigi Becali a "explodat" după ce a aflat că Hagi a stat la tribuna a doua la Euro 2020!

„Băi, asta mi se pare că nici nu este adevărată. Nu vrea să ştiu că s-a întâmplat aşa ceva în ţara mea. S-a întâmplat, atunci nici nu vreau să ştiu. Aici se vede dorinţa de putere a oamenilor parveniţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a „explodat” după ce a aflat că Hagi a stat la tribuna a doua

Ei zic că de fapt UEFA a dat, dar voi aţi propus la UEFA. UEFA spune „fac ce zic tu, ce îmi propui”. Ai văzut ce înseamnă Burleanu, un copil care cred că e adormit de putere. Nu mai vreau să comentez. Am văzut multe, dar aşa ceva. Cum să stea Dâncu la oficială şi Hagi la a doua.

Le e frică de DNA, ce să faci? Asta-i ţara noastră şi păcat că se admite aşa ceva. Ne merităm şi soarta. Să-l mai voteze şi a doua oară. Dacă nu se ia atitudine. Dacă noi avem mentalitate de sclavi, oamenii aia de la UEFA de bagă în gură direct. Chiar stăm bine, puteam fi ca Africa”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reacţia lui Gică Hagi după ce şefii de la FRF l-au trimis la Tribuna a doua

„Greii” generaţiei care ne-a scos pe stradă în anii 90, Hagi, Popescu şi Munteanu, au fost invitaţi să urmărească meciul de pe Arena Naţională, la tribuna a doua, alături de suporterii de rând. Asta chiar dacă au scris istorie pentru echipa naţională.

În locul lor, la VIP, au luat loc preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă, Ludovic Orban, Anca Dragu sau Primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Reclamă

„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”, a spus Hagi, citat de gsp.ro.

„Ce, mă, vrei statui? Stai blând că nu prindem loc nici la tribuna 1!„, a fost mesajul lui Balint scris pe o poză în care apare alături de Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Hagi, Popescu şi Munteanu, umiliţi de FRF
  • Cei 3 au stat la tribuna a doua la Austria – Macedonia de Nord 3-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și