Închide meniul

Sorin Cârţu, furios pe autorităţi. "Trebuiau să spună că şi noi am avut cazuri de coronavirus, că au murit oameni pe străzi"

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 16:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Sorin Cârţu, furios pe autorităţi. "Trebuiau să spună că şi noi am avut cazuri de coronavirus, că au murit oameni pe străzi"

Profimediaimages

Sorin Cârţu, nemulţumit de deciziile luate de LPF şi FRF

În România nu s-a mai jucat fotbal de la începutul lunii martie. Confruntările oficiale se reiau la nici două săptămâni după ce echipele au primit acceptul de a disputa partide amicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu, atac spre LPF şi FRF

Universitatea Craiova şi-a putut programa numai două meciuri test. Ambele sunt în aceeaşi zi, cu Viitorul.

"Eu voiam mai multe meciuri, măcar 4-5. Era normal, după o pauză așa mare. Nu poți începe un sezon oficial fără meciuri de pregătire. Sâmbătă, va fi practic un singur meci, pentru că lotul are 22 de jucători li vom alinia două echipe în cele două meciuri", a declarat Sorin Cârţu la Digi Sport.

Legenda din Bănie a ieşit la atac la adresa lui Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu. Este convins că jucătorii riscă să sufere accidentări grave.

"Poate că n-a fost comandă de la UEFA să se joace mai multe amicale, că altfel alta era treaba. De ce Italia poate să termine în august şi pe noi ne obligă să fim gata în iulie. De ce nu am spus și noi că am avut cazuri de coronavirus, că au murit oameni pe străzi. Vă spun sincer, dacă le punem acum ghetele în picioare, fac entorse și când merg", a reacţionat Cârţu.

Reclamă

Universitatea Craiova este pe locul 3 în Liga 1. Are cu patru puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj. Alb-albaştrii îşi doresc primul titlu după o pauză de 29 de ani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și