Închide meniul

Sorin Cârţu lansează noi acuzaţii: „Câte faulturi s-au făcut aseară și câte cu FCSB?” Preşedintele oltenilor surprinde după criza de rezultate de la Universitatea Craiova: „Jucăm frumos!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 decembrie 2021, 12:27

Sorin Cârţu lansează noi acuzaţii: „Câte faulturi s-au făcut aseară și câte cu FCSB? Preşedintele oltenilor surprinde după criza de rezultate de la Universitatea Craiova: „Jucăm frumos!

Sorin Cârţu, replică acidă pentru Gigi Becali: "Nu e vreun specialist!"

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârţu lansează noi acuzaţii după FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2

Sorin Cârţu a lansat noi acuzaţii după remiza dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, scor 2-2. Preşedintele oltenilor este de părere că echipa lui Marius Croitoru tratează diferit meciurile cu FCSB, faţă de cele cu echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut niște momente psihologice pe care nu le-am depășit. Situația de bară a lui Koljic, pe urmă a venit golul. Dacă am fi tranșat în favoarea noastră, sunt sigur că rezultatul ar fi fost altfel. Am rămas cu gustul ăsta că a fost un meci bun, suntem prezenți în joc, dar păcătuim prin niște momente pe care nu le înțeleg.

Suntem în presiune cu toate meciurile. Mai trece o etapă, deja au trecut trei etape, abia am luat un punct. La Botoșani pentru noi e o deplasare grea. Cu noi joacă foarte aprig, au foarte multe faulturi, ziceți că fac eu aluzii. Dacă punem în balanță câte faulturi s-au făcut aseară și câte cu FCSB-ul. Pap, de fiecare dată când joacă cu noi, prinde zile bune.

La Craiova, o partidă pe care am avut-o în control, au avut două momente de inspirație și au făcut 2-1. Așa ne e soarta cu ei. Sunt și echipe de tipul acesta într-un campionat cu care te descurci mai greu. Echipa îți dă încredere așa, trebuie să fim mult mai eficienți și atunci se rezolvă toate. Să fim acolo în podium. Jucăm frumos, atacam frumos, numai că, de foarte multe ori, în apărare greșim tot frumos”, a declarat președintele Universității Craiova la ProX.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf a dat ordin! Ce le-a impus jucătorilor săi

Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1 şi şansele la titlul s-au diminuat. Sunt la 19 puncte în spatele celor de la CFR Cluj, dar antrenorul Craiovei nu renunţă. Le-a trasat un obiectiv clar propriilor jucători.

Reclamă

„Trebuie să mergem să câştigăm puncte pentru că maniera de joc e în ordine. Primim goluri foarte uşor. Clar, rămâne titlul obiectivul. Cât timp avem şanse, o facem până la capăt”, a spus antrenorul oltenilor.

„Niciodată nu comentez arbitrajul. Îi urez la mai multe meicuri că azi a avut meicul 300. Cred că ar fi de mare ajutor pentru arbitri să fie VAR. E prea simplu, te uiţi la VAR şi rezolvi situaţia”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorin Cârţu lansează noi acuzaţii după FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2
  • Preşedintele oltenilor surprinde după patru meciuri fără victorie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și