Închide meniul

Stadion de 30.000 de locuri pentru Dinamo! Singura condiţie pentru o arenă de 5 stele. Anunţul făcut de CNI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 6:06

Stadion de 30.000 de locuri pentru Dinamo! Singura condiţie pentru o arenă de 5 stele. Anunţul făcut de CNI

Hepta

Cum va arăta noul stadion Dinamo

"Eu sper din tot sufletul, până la urmă pentru binele fotbalului. Până la urmă întotdeauna rivalitatea va aduce performanță. Acolo au fost acele probleme juridice, nici clubul nu a mai putut să investească bani, nici echipa de fotbal, din ce am înțeles ei vor să vadă dacă într-adevăr stadionul acela mai poate să funcționeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo poate avea un stadion de 5 stele

Pentru binele fotbalului, trebuie să facem și acel stadion. Că va fi anul acesta, că va fi anul viitor… rămâne de văzut. Avem făcută licitația și semnat contractul pentru de fezabilitate, deci pentru concept.

Dacă renunță la pista de atletism, da, poți să faci un stadion de 30.000 de locuri. Dar pe stadionul central, nu pe velodrom. În față, dacă se renunță la pista de atletism… ați văzut acum, stadioanele sunt mult mai adunate și le ridici. Orice zonă are constrângerile ei arhitecturale, la care trebuie să te raportezi”, a comentat Cefalan, în cadrul emisiunii ”Națiunea Stelistă”.

Noi detalii despre Stadionul Dinamo

Stadionul din Ștefan cel Mare a fost inclus inițial în proiectul pentru Euro 2020. Cu toate acestea, lucrările au fost suspendate. Arena n-a fost cedată Centrului Național de Investiții.

Prin urmare, nu se cunoaște cine este actualul proprietar al stadionului din Ștefan cel Mare. Când acest lucru va fi stabilit, lucrările vor putea demara. 

Reclamă

"Încă nu s-au terminat procesele. Judecătorul încă n-a dat sentința definitivă. Există un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred că în cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, în așa fel încât să se poată construi un complex sportiv.

Complexul Sportiv va conține sală de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de câștigat”, a spus George Cosac, la începutul lunii.

Actuala arenă din Ștefan cel Mare a fost inaugurată în 1952. Stadionul are o capacitate de 15.032 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și