Închide meniul
VIDEO

Ştefan Târnovanu îi avertizează pe rivalii de la CFR Cluj: „Suntem o familie şi putem să câştigăm titlul!” + Interviu inedit cu portarul lui FCSB: „Thibaut Courtois e preferatul meu!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 17:09

Ştefan Târnovanu îi avertizează pe rivalii de la CFR Cluj: „Suntem o familie şi putem să câştigăm titlul! + Interviu inedit cu portarul lui FCSB: „Thibaut Courtois e preferatul meu!

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Ştefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Ştefan Târnovanu îi avertizează pe rivalii de la CFR Cluj
  • Interviu inedit cu portarul lui FCSB

Ştefan Târnovanu (21 ani) crede că FCSB poate câştiga titlul după o pauză de 7 ani. Portarul roş-albaştrilor are încredere deplină în echipa sa, care a ajuns la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unui interviu inedit pentru Federaţia Română de Fotbal, Ştefan Târnovanu a vorbit despe lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB. Roş-albaştrii au câştigat ultimul meci din play-off în minutul 90+4, scor 3-2 cu FC Argeş, iar goalkeeper-ul de 21 de ani le-a transmis un mesaj rivalilor.

Ştefan Târnovanu a vorbit despre lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB

(n.r. despre calificarea la EURO U21) Putem realiza ceva important, la fel ca toţi cei dinaintea noastră. Şi, de ce nu, o calificare la Olimpiadă. Vom trata fiecare meci cu seriozitate. Va fi o atmosferă frumoasă, abia aştept să vină meciul.

Reclamă

(n.r. despre cel mai frumos şi cel mai dificil moment din fotbal) Fotbalul a început în clasa 1. A venit un antrenor şi a dat invitaţii să mergem la fotbal. Cea mai frumoasă amintire e meciul cu Sepsi de la finalul anului trecut, când am reuşit o partidă foarte bună. Cel mai dificil a fost când am fost la Iaşi şi am făcut o gafă cu Clinceni. Am pierdut echipa.

(n.r. despre lupta la titlu din Liga 1) Portarul meu preferat e Thibaut Courtois. Eu încerc să intru în mintea adversarului la 11 metri. După ultimul meci am recuperat şi chiar cred că putem reuşi. Suntem o familie, sunt un grup foarte serios şi vom încerca până în ultima etapă să luăm titlul. Eu şi Petrila ne mai tachinam la masă”, a declarat Ştefan Târovanu pentru FRF TV.

Reclamă

Gigi Becali îl consideră pe Târnovanu mai bun decât Andrei Vlad

Gigi Becali a spus că va fi foarte greu pentru Andrei Vlad să revină pe postul de titular la FCSB, după gafa uriaşă comisă în meciul cu FC Argeş.

Ștefan Târnovanu a devenit noul titular de la FCSB, după ce Andrei Vlad a fost scos din lot. Acesta este alături de coechipierul său, chiar dacă cei doi sunt ”rivali” pentru post.

„E greu să te mai întorci în echipă. Mi-e frică, face niște gafe… Mai ales acum, pe final (n.r. – în play-off), e greu. Şi plus de asta, la Târnovanu văd joc de picior mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad are o ezitare. Vrea să paseze, nu mai pasează. Se face că o prinde cu o mână și o prinde cu cealaltă mână că nu i-a convenit unde să dea. Dar la Târnovanu am văzut, vine mingea la el și o dă imediat. Târnovanu e mai implicat și mai înfricoșător pentru adversari. E şi mai înalt”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”