Închide meniul

Steliano Filip nu mai vrea să audă de Dinamo: ” Sunt extenuat, nu mai pot!”. Ce a decis fundaşul să facă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 ianuarie 2022, 10:22

Steliano Filip nu mai vrea să audă de Dinamo:  Sunt extenuat, nu mai pot!. Ce a decis fundaşul să facă

Steliano Filip va juca la Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo are mari probleme în campionat cu evitarea retrogradării, dar pierde şi jucători. Stleiano Filip a plecat în vacanţă şi nu mai vrea să audă de echipa din Ştefan cel Mare, dar şefii clubului nu vor să-l lase pe jucător să plece în orice condiții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip nu mai vrea să audă de Dinamo

Fotbalistul a explicat de ce a luat o asemenea decizie. Filip a plecat din cantonamentul lui Dinamo într-o minivacanță şi va lipsi de la amicalul cu Farul, de azi, care va începe la ora 18:00. Filip nu a făcut pregătirea alături de lot iarna aceasta, ci separat. Dorința fundaşului stânga de a pleca de la Dinamo este atât de mare încât este dispus să renunțe la salariile din ultimele două luni doar pentru a deveni liber de contract.

Fundaşul, printre cei mai bine plătiţi jucători din lot

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo. ”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot”, a spus Steliano Filip, conform prosport.ro.

Citește și:

După jocul de verificare pierdut în fața lui CS Mioveni, scor 0-2, Flavius Stoican a spus că Steliano Filip este blocat psihic în urma criticilor venite din partea suporterilor. ”Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a explicat Flavius Stoican.

Dinamo are primul meci din 2022 în deplasare cu FC Argeş, vineri, 21 ianuarie, de la ora 20.00. Echipa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1 după 21 de etape, cu doar 12 puncte acumulate.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și