Închide meniul
EXCLUSIV

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo şi e făcut praf de o legendă a clubului. „Filip n-are minte. N-a reuşit în străinătate la nicio echipă”

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 16:12

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo şi e făcut praf de o legendă a clubului. „Filip n-are minte. N-a reuşit în străinătate la nicio echipă

Motivul incredibil pentru care Steliano Flip refuză să se întoarcă la Dinamo

Hepta

  • Steliano Filip a fost făcut praf de un mare dinamivist
  • Filip vrea să plece de la Dinamo

„Filip, câtă minte are el… N-are! El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă! Cea mai bună perioadă a lui ca fotbalist a fost la Dinamo!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supralicitează pe el, aici e problema”, a spus Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Steliano Filip, reprimit în lotul lui Dinamo

În mandatul lui Mircea Rednic, Steliano Filip şi Cosmin Matei au fost excluşi din lotul „câinilor roşii”, după înfrângerea cu Academica Clinceni. Între timp, aceştia au fost reprimiţi, dar Filip ar vrea să plece de la echipă. E foarte posibil ca acesta să plece chiar în această iarnă de la clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Cu el am reziliat contractul.

Steliano Filip și Cosmin Matei nu au fost dați afară! Ca să fie dați afară, trebuia să semnez eu rezilierea. Filip și Matei revin la prima echipă, desigur. Lotul este așa cum este, nu pot să-mi permit să-i spun lui Matei să plece. Dacă atmosfera ar fi fost mai bună, am fi adunat mai multe punct”, a spus Iuliu Mureșan, citat de digisport.ro.

Reclamă

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:34 Foto„Te-au deranjat avansurile primite?” Irina Deleanu a avut un răspuns genial: „Cine vrea să vadă dincolo de ‘carcasă’, vede!” 14:02 Costel Gâlcă e gata să revină în Liga 1 şi aşteaptă telefonul lui Mihai Rotaru: „Sunt dispus să mă întorc!” 13:23 EXCLUSIVDani Coman pleacă de la Hermannstadt după meciul cu UTA! Prima reacţie a preşedintelui sibienilor 12:51 Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Doar aşa va ajunge acolo!” 12:30 Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe” 11:55 Când a luat Fernando Alonso decizia de a semna cu Aston Martin: „Dragostea pentru Formula 1 şi echipă nu s-a schimbat!” 10:41 Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!” 10:22 Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!” 10:00 EXCLUSIV„Nu cred că are el asemenea vise!” Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Cacealmaua anului” în Liga 1 9:50 Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali”, chiar dacă FCSB ia titlul: „Trebuia să câştige mai multe” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: "Trebuie să se rupă total de aceste teorii"
Liga 1 • 10 apr., 20:43
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii”
Zeljko Kopic a luat o decizie uluitoare înainte de Dinamo - Poli Iaşi! Cum încearcă croatul să salveze echipa de la retrogradare
Liga 1 • 10 apr., 16:35
Zeljko Kopic a luat o decizie uluitoare înainte de Dinamo – Poli Iaşi! Cum încearcă croatul să salveze echipa de la retrogradare
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a "câinilor"
Liga 1 • 10 apr., 10:36
Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a „câinilor”: „E multă inconştienţă, Dinamo retrogradează”
Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo
Liga 1 • 10 apr., 9:29
„Are toate șansele să retrogradeze!” Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo. „Nick” nu are milă de marea rivală