Închide meniul

Steliano Flip a rupt tăcerea după ce a intrat în război cu fanii lui Dinamo: ”A fost șocant! Am fost jignit și amenințat!” Cine l-a făcut să se răzgândească + Ce spune despre conflictul cu Mircea Rednic

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 februarie 2022, 19:37

Steliano Flip a rupt tăcerea după ce a intrat în război cu fanii lui Dinamo: ”A fost șocant! Am fost jignit și amenințat!” Cine l-a făcut să se răzgândească + Ce spune despre conflictul cu Mircea Rednic

Steliano Filip a plecat de la Dinamo şi a avut un dialog fabulos cu Ionel Dănciulescu

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / Hepta

Steliano Flip a rupt tăcerea după ce a intrat în război cu fanii lui Dinamo

Fotbalistul care are 7 selecții în naționala României era în stare să aducă și bani de acasă pentru a fi lăsat liber de contract. Steliano are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre cei mai bine plătiți de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Filip spune că se gândește doar la salvarea grupării din Ștefan cel Mare.

”O spun cu toată sinceritatea, am simțit că nu mai pot ajuta echipa. Fostul antrenor nu m-a mai dorit la echipă, mă pregăteam separat de grup, ca un străin de Dinamo. Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost șocant pentru mine. Am fost jignit că am complotat să-l dau afară pe Mircea Rednic, am primit mesaje amenințătoare, toate aceste lucruri m-au determinat să mă gândesc la plecare. Nu mi-am dorit decât liniște!

Nu regret nimic din ce am făcut pentru că am fost corect. Așa am simțit atunci. Stelu Filip nu s-a certat cu nimeni de le Dinamo! Mă bucur acum că sunt aici, conectat doar la Dinamo. Eu nu am avut vreo problemă cu Mircea Rednic, nici în acest sezon, nici în anii trecuți. Mircea Rednic este un antrenor pe care l-am respectat și îl respect în continuare.                                                                                                                                   

Eu țin la această echipă, Dinamo este o parte din viața mea. Drept dovadă, am lăsat în urmă orice supărare și m-am reîntors să ajut. A contat foarte mult faptul că am discutat cu Mister Stoican, cu conducerea, cu foarte mulți dinamoviști apropiați de club și am decis că doar împreună putem salva echipa.

Reclamă

Steliano Filip: ”Mulți mă făceau nebun că am refuzat oferte din străinătate ca să revin la Dinamo!”

E mult spus că m-am certat cu suporterii. Am greșit, într-adevăr, că le-am răspuns unor oameni. Dar hai să vă spun un lucru pe care mulți nu-l știu. Le-am răspuns unor fani cu care am mai avut dialog de-a lungul anilor trecuți, sunt aceiași oameni care îmi cereau un tricou și îmi trimiteau mesaje frumoase… Refuz să cred că cineva crede că eu schimb antrenorii la Dinamo. Suporterii adevărați știu adevărul și aici mă refer la cei care sunt alături de echipă nu doar pe rețelele de socializare. Eu știu să respect suporterul dinamovist și nu pot uita niciodată că fanii au salvat clubul în cel mai greu moment din istorie.

Dacă a uitat cineva, eu m-am reîntors la Dinamo când toți își doreau să plece. Mulți mă făceau nebun că am refuzat oferte din străinătate ca să revin la Dinamo! Din punctul meu de vedere, situația de anul trecut a fost mult mai dificilă în comparație cu acest sezon. Ca să răspund direct la întrebare, nu am pus niciodată banii pe primul loc!”, a declarat Steliano Filip, într-un interviu acordar celor de la Dinamo.

Citește și:

Conducerea lui Dinamo vrea ca Steliano Filip să facă pace cu galeria

Marea împăcare dintre Steliano Filip și fani poate avea loc în scurt timp la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării din Ștefan cel Mare, le-a transmis un mesaj suporterilor, pe care îi roagă să îl susțină pe fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Steliano, am avut dreptate să nu dăm curs solicitărilor de a deveni jucător liber de contract, avem un jucător de bună valoare în lot, care va putea juca din nou. Am speranța ca suporterii dinamoviști să îl reprimeasca cu iertare printre ei și să trecem peste momentele tensionate care au existat.

Între mine și Steliano au fost momente destul de neplăcute, nu cred că lucrurile acestea trebuie să primeze. Trebuie să ne uităm către interesul echipei, aportul lui sportiv, să lăsăm lucrurile să meargă în această direcție. Mă înțeleg bine cu el, se pregătește bine, este cu mintea la Dinamo. Este evident că se gândește la ce ar trebui făcut, astfel încât lucrurile să meargă mai bine, este un câine adevărat și sperăm să o arate pe teren.

Este conștient și regretă ce a făcut, că l-a luat gura pe dinainte, este puțin mai coleric, ce contează este faptul că este un dinamovist, cu toții suntem dinamoviști și ne dorim același lucru. Îi rog pe suporteri să îl susțină”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Radio Dinamo 1948.

Recomandări
  • Steliano Flip a rupt tăcerea după ce a intrat în război cu fanii lui Dinamo
  • Anunțul clar făcut de fotbalist

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și