Închide meniul

Știm toate echipele calificate în play-off! Academica Clinceni și FC Botoșani au prins ultimele două locuri. Chindia, în play-out

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2021, 17:00 / Actualizat: 26 mai 2022, 17:23

Știm toate echipele calificate în play-off! Academica Clinceni și FC Botoșani au prins ultimele două locuri. Chindia, în play-out

Hepta

Lupta pentru play-off în Liga 1

  • Clinceni și Botoșani, în play-off
  • Chindia, în play-out

Toate calculele dinaintea acestei etape au fost date peste cap de înfrângerea Chindiei la FC Argeș. Echipa lui Săndoi avea nevoie de victorie la Pitești, dar a plecat învinsă, după „dubla” golgheterului Cephas Malele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Clinceni nu s-a lăsat la voia rezultatelor și și-a luat șansa în propriile mâini. Echipa lui Poenaru avea 3-0 cu Dinamo după numai 17 minute. Grigore a redus din diferență, însă „câinii” n-au putut face mai mult. Ehmann a fost eliminat pe final.

FC Botoșani a prins play-off-ul pentru al doilea an la rând. Moldovenii nu s-au impus la Voluntari, dar au prins primele 6 dupa înfrângerea Chindiei la FC Argeș.

Reclamă

Clasamentul din Liga 1 după ultimele rezultate

Update: FC Argeș – Chindia 3-1! GOOOL Cephas Malele! Jucătorul elvețian a făcut „dubla”. Golgheterul piteștenilor a ajuns la 14 goluri în acest sezon. Situația în lupta pentru play-off pare clarificată. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: FC Argeș – Chindia 2-1! GOOOL Ionuț Năstăsie! Piteștenii risipesc aproape toate emoțiile în privința luptei pentru play-off. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Reclamă

Update: Dinamo – Academica Clinceni 1-3! GOOOL Ricardo Grigore! Fundașul dinamovist a marcat cu capul, după o lovitură de colț. Situația rămâne neschimbată în lupta pentru play-off. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: FC Argeș – Chindia 1-1! GOOOL Cephas Malele! Elvețianul a marcat din penalty. Situația se schimbă din nou în lupta pentru play-off. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: FC Voluntari – FC Botoșani 1-1! GOOOL Lukas Droppa! Jucătorul ilfovenilor a marcat în urma unui corner. Situația se schimbă în lupta pentru play-off. La scorurile înregistrate în acest moment, Chindia și Clinceni merg în play-off, Botoșani în play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Update: FC Argeș – Chindia 0-1! GOOOL Denis Dumitrașcu! Jucătorul dâmbovițenilor a șutat excelent de la marginea careului, cu exteriorul. Portarul lui Argeș a rămas fără speranță. Din păcate pentru echipa lui Săndoi, reazultatele de pe celalalte stadioane sunt nefavorabile. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: FC Voluntari – FC Botoșani 0-1! GOOOL Stefan Askovski! Macedoneanul a șutat cu stângul, direct la vinclu. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: Dinamo – Academica Clinceni 0-3! GOOOL Thibault Moulin! Jucătorul venit de la Legia Varșovia a înscris direct din corner. Clinceni o umilește pe Dinamo chiar în Ștefan cel Mare. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: Dinamo – Academica Clinceni 0-2! GOOOL Andrei Cordea! Fostul jucător de la Hermannstadt a marcat după o acțiune superbă construită de elevii lui Ilie Poenaru. Florin Gardoș a fost pasatorul decisiv. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: Dinamo – Academica Clinceni 0-1! GOOOL Raul Rusescu. Fostul atacant de la FCSB a marcat din nou în Ștefan cel Mare. La scorurile înregistrate în acest moment, Clinceni și Botoșani merg în play-off, Chindia în play-out.

Update: S-a dat startul în FC Argeș – Chindia, FC Voluntari – FC Botoșani și Dinamo – Academica Clinceni.

știrea inițială

Reclamă

Lupta pentru play-off în Liga 1

Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, clasamentul din Liga 1 este următorul:

Calculele sunt simple. Chindia speră la un pas greșit din partea uneia dintre Botoșani și Clinceni. În cazul în care toate cele trei echipe termină cu 42 de puncte, criteriul de departajare este reprezentat de meciurile directe. În acest scenariu, Chindia merge în play-off.

Toate cele trei partide decisive pentru intrarea în play-off se joacă de la aceeași oră, 20:30, iar toate cele trei echipe aflate în luptă directă joacă în deplasare. Chindia se duelează cu FC Argeș, Academica Clinceni are meci cu Dinamo, pe când FC Botoșani o înfruntă pe FC Voluntari.

Chindia Târgoviște

Singura echipă care depinde de jocul rezultatelor. Gruparea dâmbovițeană este al al doilea sezon în Liga 1, de la promovarea din 2019, și visează la play-off.

Chindia are cel mai slab atac din campionat, doar 23 de goluri marcate, dar are o apărare foarte bine organizată, cu tot atâtea goluri încasate. Adversara din meciul decisiv, FC Argeș, a sperat și ea la play-off până nu demult.

În tur a fost 2-2 între Chindia și Argeș, rezultat care astăzi ar lăsa echipa lui Emil Săndoi în afara primelor șase poziții.

Academica Clinceni

Clinceni a promovat odată cu Chindia Târgoviște, în 2019, și visează și ea la play-off. Echipa lui Ilie Poenaru și-a adus mai mulți jucători cu experiență, majoritatea foști la FCSB, și are rezultate excelente în acest sezon.

Clinceni are și ea o apărare compactă, cu numai 25 de goluri încasate. Atacul este mai eficient decât cel al Chindiei, cu 27 de goluri marcate. Adversara ilfovenilor din meciul decisiv pentru play-off, Dinamo, este cu moralul la pământ.

„Câinii” sunt doar pe locul 14 în Liga 1 și n-au mai câștigat din luna ianuarie. În ultimele cinci etape, echipa lui Mulțescu a pierdut de 4 ori. În cazul unui succes cu Dinamo, Academica merge în play-off indiferent de celelalte rezultate.

FC Botoșani

FC Botoșani este singura dintre pretendente care a mai jucat în play-off. Se întâmpla în stagiunea precedentă, când moldovenii terminau pe podium în Liga 1, cea mai bună clasare din istoria clubului. Acum, Botoșani vrea din nou la „masa bogaților”.

Botoșani joacă meciul decisiv împotriva lui FC Voluntari. Ilfovenii au stat multă vreme în zona roșie a clasamentului, dar Bogdan Andone a redresat situația. În tur, Botoșani și Voluntari au terminat la egalitate, 1-1. În cazul unui rezultat similar în această seară, moldovenii stau la mâna rezultatului din FC Argeș – Chindia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul
Liga 1 • 16 mart., 23:42
Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi
Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională
Liga 1 • 9 mart., 22:38
Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone