Închide meniul

Stop transferuri la FCSB! Gigi Becali i-a închis taraba lui Edi Iordănescu. Cum a reacționat antrenorul roș-albaștrilor

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 8:57

Reclamă
Stop transferuri la FCSB! Gigi Becali i-a închis taraba lui Edi Iordănescu. Cum a reacționat antrenorul roș-albaștrilor

Hepta

Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe, Constantin Budescu sau Andrei Cordea sunt doar câteva dintre numele noi care s-au alăturat celor de la FCSB în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus stop transferurilor

Cu toate acestea, Edi Iordănescu ar mai fi dorit un mijlocaș central, un număr „8”, care să acopere plecarea lui Moruțan și să facă cuplu cu Darius Olaru.

Deși Gigi Becali i-a promis libertate deplină lui Iordănescu Jr, patronul roș-albaștrilor nu a fost de acord să mai aducă vreun jucător. Latifundiarul din Pipera a pus stop transferurilor la FCSB, potrivit digisport.ro.

Becali i-a reamintit lui Iordănescu că îl are în lot și pe Adrian Șut, mijlocaș accidentat grav în sezonul trecut, dar care a revenit la antrenamente. În plus, la mijlocul terenului mai pot evolua Ovidiu Popescu, Răzvan Oaidă sau Ovidiu Perianu.

Cum a reacționat Edi Iordănescu după decizia lui Gigi Becali

Fără altă soluție decât să accepte decizia lui Gigi Becali, antrenorul roș-albaștrilor s-a reorientat asupra jucătorilor pe care îi are în lot. Astfel, Edi Iordănescu l-a transformat în mjlocaș pe puștiul Alexandru Musi.

Reclamă
Reclamă 4

„El evoluează acum pe o poziție nouă. La echipa lui de până acum, de la noi din Academie, de la juniori, evolua atacant lateral stânga. Acum, evoluează pe poziția de inter și cred că va fi un jucător de echipa națională, dar în termen scurt. Adică, eu cred că Alexandru Musi va evolua pentru naționala de seniori a României înainte de a împlini 20 de ani. Acum are 17 ani, împliniți în iulie”, a dezvăluit Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Musi a jucat 14 minute în „Derby de România”, cu Dinamo. În total, puștiul de la FCSB are 3 apariții la seniori în acest sezon.

Edi Iordănescu: „Am apreciat comportamentul lui Gigi Becali”

Edi Iordănescu a fost prezent la conferinţa de presă de dinaintea meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor a ţinut să îl felicite pe Gigi Becali şi asigură că patronul se comportă exemplar.

Reclamă

Edi Iordănescu asigură că intervenţiile lui Gigi Becali din timpul partidelor, aşa cum se întâmpla în trecut, sunt istorie! Tehnicianul vicecampioanei este convins că relaţia dintre ei va rămâne una excelentă.

Am vorbit generalităţi, lucruri care vreau să rămână confidenţiale. Dânsul e mereu pozitiv, e optimist în privinţa muncii pe care o facem noi. Am salutat de câte ori am putut comportamentul dânsului, în sensul în care vorbim tot timpul, când ne permite săptămâna.

Ne ţinem de convenţia de respectivă… în prima pare a săptămânii mai profund, de joc, de cum am văzut lucrurile, de cum a văzut dânsul, de ce urmează. După, dacă mai vorbim, vorbim lucruri mai mult extra-sportive. Eu am apreciat nu numai comportamentul dânsului, dovedeşte că îşi ţine cuvântul şi nu am avut dubiu că nu o va face„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și