Închide meniul

Strategia lui Gigi Becali! De ce ar fi picat de fapt transferul lui Denis Haruț la FCSB. Ce s-ar putea întâmpla în vară cu jucătorul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 6:09

Strategia lui Gigi Becali! De ce ar fi picat de fapt transferul lui Denis Haruț la FCSB. Ce s-ar putea întâmpla în vară cu jucătorul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Becali ar fi trebuit să plătească 700.000 de euro în schimbul lui Haruț, iar FC Botoșani ar fi păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Din informațiile AS.ro, finanțatorul FCSB s-ar fi răzgândit după ce s-a înțeles cu Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roș-albaștrilor și-a dat seama că dă prea mulți bani pentru această perioadă în care pandemia de COVID-19 a dat totul peste cap și a încercat să-l facă pe jucător să nu mai semneze, de aceea i-a și prezentat două contracte.

Gigi Becali nu vrea să mai dea bani pe jucători

Nu mai dau eu bani pe jucători, m-a speriat și pe mine un pic așa pandemia asta”, a fost auzit Becali spunând de mai multe ori.

V-am arătat deja… Rapid în faliment, Dinamo în faliment. La fel Timişoara şi Craiova”, spunea Becali zilele trecute, conform sport.ro.

Cel mai probabil, Becali a fost sfătuit de persoane apropiate să nu dea atâția bani pe Haruț, pentru că nu merită. 

Reclamă

Gigi Becali a scăpat de o țeapă! Haruț nu e de FCSB”, a tunat Răchită, zilele trecute, conform prosport.ro.

Denis Haruț ar putea ajunge la FCSB în vară

Valeriu Iftime consideră că Haruț ar putea ajunge totuși la FCSB, în vară, dar pe bani mai mulți.

Eu am vorbit cu Gigi Becali. Nu s-a supărat. Are un an cu foarte multe oportunităţi. Urmează nişte provocări extraordinare. 

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ştie să ţină ritmul cu ele, să joace bine, să joace la naţionala U21 la European şi la Jocurile Olimpice, îi va creşte valoarea. Poate ajunge la vară la FCSB, pe alt preţ”, a spus Valeriu Iftime pentru AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și