Închide meniul

Strigătul de revoltă al unui pasager din avionul în care 11 persoane care au fost confirmate cu Covid-19 au călătorit fără mască: "Nenorociţilor! Am familie acasă!" Răspunsul CFR-ului

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2020, 12:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Strigătul de revoltă al unui pasager din avionul în care 11 persoane care au fost confirmate cu Covid-19 au călătorit fără mască: "Nenorociţilor! Am familie acasă!" Răspunsul CFR-ului

Facebook Paul Siserman

Atac dur la CFR Cluj

UPDATE – CFR Cluj a reacţionat după acuzaţiile lansate de Seserman. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ca urmare a părerilor exprimate în spațiul public de unul dintre pasagerii zborului Cluj/București cu care și echipa noastră s-a deplasat în capitală, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Jucătorii și staff-ul tehnic au purtat mască FFP2 pe toată durata deplasării lor de la stadion până la București. Vă asigurăm de faptul că suntem responsabili și că mereu ne-am luat toate măsurile de prevenție în lupta cu acest virus, chiar dacă din păcate, el nu ne-a evitat. Am demonstrat asta prin faptul că la primele simptome avute de jucătorul nostru Păun Adrian am solicitat de urgență testarea sa și l-am izolat de restul echipei. Tocmai pentru a proteja pe oricine putea intra în contact cu el. Și noi, toți cei din familia CFR, avem familii, avem copii și evident facem tot posibilul să ne protejăm și să trecem cu bine peste această perioadă grea. 

Mai mult, personalul companiei aeriene cu care am călătorit s-a asigurat pe toata durata prezenței în aeronavă că atât delegația clubului nostru, cât și ceilalți participanți la zbor poartă mască. Este, odată în plus, o dovadă clară a faptului că am respectat regulamentele. Nu știm de ce respectivul pasager a făcut aceste declarații și de ce se folosește de acest moment neplăcut prin care trecem cu toții, făcând astfel de declarații publice. Ne revoltă o asemenea atitudine menită să discrediteze clubul pe baza unor simple afirmatii, precum și jucatorii și staff-ul, pentru o notorietate iluzorie și lipsită de moralitate. Luăm în considerare trimiterea persoanei respective în judecată pentru a dovedi cele declarate. 

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în aceste zile și care știu că doar împreună și fără ură vom trece peste evenimentele cu care ne confruntăm în drumul către al treilea titlu consecutiv", au transmis oficialii campioanei. 

Reclamă
Reclamă 4

Paul Siserman susţine că jucătorii, dar şi cei din staff nu au respectat regulile de protecţie şi de distanţare socială. 

"Eu nu-i cunosc pe acești băieți, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă și acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport și vă spun clar că nu aveau măști în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă.

Deranjant e că în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măștile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri și zic asta pentru că aia e înălțimea mea, cu părul blond sau platinat și mai lung, avea masca agățată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alți doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in.

Reclamă

Mai erau niște oficiali mai în vârstă și ei nu respectau evident regulile. Unul dintre ei era foarte verbal, își dăduse masca jos și vorbea despre o beție, cred. În avion, acest tip mai în vârstă (n.r. maseurul Iosif Mureşan) a stat chiar în fața mea. Râdea cu un altul despre niște cartonașe roșii, nu am înțeles exact, dar spunea ceva de genul: “Iar te-a prins Petrescu?! Cât mai e un cartonaș roșu?”

Primii jucători erau în avion la două scaune distanță de mine. Întrebarea mea pentru ei este dacă din ceilalți 150 de pasageri erau unii bolnavi, ei riscau să piardă campionatul nerespectând regulile?! Stând cu măștile așa cum stăteau puteau să ia virusul din avion”, a declarat Paul Siserman, pentru gsp.ro.

Anterior, bărbatul postase şi pe Fcaebook un mesaj extrem de dur. 

"Echipa CFR în aeroport Cluj-Napoca.
Zbor Cluj-București. (Blue Air 18:40)
Unii cu masca alți fără sau purtata necorespunzător .
Nu trec de nici un control individual, ci cu toți în grup.
(se pot cere camerele de la aeroport)
În avion, unii dintre ei poarta masca corect și stau la locurile lor alții sunt glumeți și poarta masca total necorespunzător sau sub barbă.

2)Știrile de la ora 19:00 20/07/2020: "La centrul de antrenament de la Mogoșoaia unde se antrenează CFR au fost depistați inca 5 jucători cu covid "

MA NENOROCIȚILOR !!!!
ADICĂ VOI LA BANII VOSTRII, CÂND ȘTIȚI CA URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPA Un COLEG INFECTAT….
NU VA FACEȚI UN TEST….
DECÂT CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDA??????

MAINE MA DUC SI ÎMI FAC SI EU TESTUL!!!
DACĂ IESE POZITIV JUR CA VA DAU ÎN JUDECATA!!!!
ART 352 cod penal
(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

SPER SA FACĂ ACELAȘI LUCRU TOȚI CĂLĂTORII DIN ACEL ZBOR, INCLUS ECHIPAJUL!!!”, a fost mesajul dur al bărbatului pe Facebook. 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și