Închide meniul

Suma uriașă pierdută de CFR Cluj după eliminarea din Champions League! Campioana României a ratat un tun financiar + Ce primă mai poate obține Marius Șumudică

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 august 2021, 0:24

Suma uriașă pierdută de CFR Cluj după eliminarea din Champions League! Campioana României a ratat un tun financiar + Ce primă mai poate obține Marius Șumudică

Cât a pierdut CFR Cluj după eliminarea din Champions League

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Calificarea în play-off-ul Champions League i-ar fi adus lui CFR Cluj cinci milioane de euro. Premiul ar fi fost cu adevărat astronomic dacă CFR ajungea în grupele prestigioasei competiții. În acest scenariu, campioana României ar fi primit 15 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani a pierdut CFR Cluj după eliminarea din Champions League

După meciul de la Berna, CFR Cluj se va întoarce acasă cu numai 480.000, premiul pentru play-off-ul Europa League. Calificarea în grupele celei a doua competiții europene ca valoare i-ar aduce CFR-ului 3,6 milioane de euro.

Până acum, CFR Cluj și-a asigurat 3 milioane de euro din parcursul european. Campioana României este sigură de prezența în grupele Conference League, dacă va pierde și play-off-ul pentru Europa League.

În ceea ce privește primele, Șumudică ar fi putut să-și asigure încă din această seară un premiu de 200.000 de euro de la Neluțu Varga. Atât are stipulat în contract pentru calificarea în grupele Europa League. Dacă ajungea în Champions League, Șumudică încasa 500.000 de euro.

CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League

Eliminată de Young Boys Berna din preliminariile Champions League, CFR Cluj se va juca în play-off-ul Europa League cu Steaua Roșie Belgrad.

Reclamă

Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată în turul 3 preliminar al Champions League de Sheriff Tiraspol. După 1-1 la Belgrad, sârbii au pierdut cu 1-0 în Republica Moldova. Unicul gol al meciului a fost înscris de columbianul Danilo Arboleda Hurtado, în minutul 45+2.

Meciul tur dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad va avea loc pe 19 august. Returul este programat pe 26 august.

CFR Cluj, eliminată de Young Boys din preliminariile Champions League

După 1-1 în Gruia, campioana României a mers la Berna cu gândul la calificare. Totul părea că merge perfect după ce Billel Omrani a deschis scorul în minutul 4, dar a urmat o cădere inexplicabilă pentru echipa lui Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Young Boys a înscris de 3 ori până la pauză, cu Siebatcheu reușind o „dublă”. Actul secund a fost fără goluri, astfel că CFR Cluj a părăsit preliminariile Champions League în turul al treilea.

Din 2012 nu a mai ajuns CFR Cluj în grupele UEFA Champions League. Atunci, ardelenii adunau 10 puncte într-o grupă cu Manchester United, Braga și Galatasaray, dar nu a fost suficient pentru a obține calificarea în optimi.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și