Închide meniul

„Sunt convins că nu vinde!” Adrian Mititelu Jr, contrazis de un fost oficial de la FC U Craiova 1948. „Va trebui să faci față acestor lucruri”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 13:01

„Sunt convins că nu vinde! Adrian Mititelu Jr, contrazis de un fost oficial de la FC U Craiova 1948. „Va trebui să faci față acestor lucruri

Adrian Mititelu Jr, în scandal cu fanii Rapidului după victoria din Giuleşti

Adrian Mititelu Jr este fiul patronului de la FC U Craiova 1948 / Hepta

„Știți cum e, când este bine, suporterii sunt alături de echipă, când este rău, sunt mai pătimași și te înjură. Va trebui să faci față acestor lucruri, pentru că ăștia sunt suporterii. Identitatea Craiovei a continuat datorită suporterilor din Peluza Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poate nu e cel mai bun mod de a susține clubul, prin aceste înjurături. Însă, va trebui să suporte toată lumea furia suporterilor, pentru că ei vor, cât de cât, echipa lor să aibă stabilitate, din punct de vedere al rezultatelor. Ok, nimeni n-a cerut să te bați la campionat, dar este destul de dificil să-ți vezi echipa în această situație. Este clar că nimeni nu și-a dorit acest lucru, însă proiectul, care s-a început în vară, din punctul meu de vedere, a fost total greșit. De renunțat, nu va renunța.

Scandal uriaş la FC U Craiova 1948! Mircea Bornescu: „Eu sunt convins că nu va renunța”

Eu sunt convins că nu va renunța. Cel puțin Adrian Mititelu, sunt convins că nu va fi de acord ca echipa să fie vândută, pentru că el a suferit foarte mult din cauza acestei echipe, a investit foarte mulți bani, se află în închisoare din cauza fotbalului. Sunt 100% convins că nu va renunța așa ușor. Probabil că și ei sunt frustrați, supărați din cauza rezultatelor care sunt în momentul acesta la echipă. Totuși, au investit foarte mulți bani, iar jucătorii nu au venit pe salarii mici, investițiile care s-au făcut la bază sunt de ordinul milioanelor. Nu e ușor.

Din punctul meu de vedere, ei au creat toate condițiile pentru a face performanță, dar nivelul jucătorilor, care au venit, nu a fost compatibil cu ceea ce înseamnă Universitatea Craiova. Eu, în momentul în care am fost la Craiova, am avut rezultate bune cu echipa, în Liga 2.

Chiar îmi amintesc că, după înfrângerea de la Timișoara, suporterii m-au sunat și mi-au transmis că sunt alături de echipă, indiferent de ceea ce se întâmplă. Ei au fost alături de noi. Deci, pot să spun că în perioada aceea am avut o relație foarte bună cu suporterii”, a spus Bornescu, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit la adresa ultraşilor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr susţine că va vinde echipa şi oferă şi detalii. Anunţă că nu există datorii la clubul în care s-ar fi investit nu mai puţin de 22 de milioane de euro. Este dispus să îi vândă oricui, chiar şi patronului rivalei din oraş, Mihai Rotaru.

„Observ că există o dorinţă comună pe reţelele de socializare şi se fac presiuni asupra mea să vând. Vă anunţ că dorinţa voastră este lege pentru mine. Echipa este de vânzare pentru orice om care doreşte să cumpere. Nu mă interesează numele acestuia, doar detaliile tranzacţiei. În momentul de faţă clubul este la zi cu orice plată a salariilor şi a facturilor.

În acest moment opresc orice finanţare a echipei Mititelu către clubul de fotbal. S-a terminat cu fraierii din familia Mititelu în fotbalul românesc, ne-a ajuns. A fost ca un blestem în ultimii 16 ani. Tatăl meu, cu o ambiţie ieşită din comun, a dorit cu orice preţ… poate chiar cu preţul vieţii, pentru că acum este la puşcărie şi vă daţi seama cât de greu este acolo. Este la puşcărie pentru că l-a vândut pe Mihai Costea la Steaua ca să facă rost de bani şi să îi investească în club. În numele familiei mele, decid că cel mai bine e să renunţăm!„, a declarat Adrian Mititelu Jr. într-un comunicat oferit presei.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 este pe locul 14 în Liga 1. Are 3 victorii, 6 remize şi 9 înfrângeri. Oltenii au înregistrat un singur succes în ultimele 14 etape!

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și