Închide meniul

„Sunt doar ‘șopârle'”. Neluțu Varga exclude varianta de a-l demite pe Dan Petrescu. Nu îl lasă nici la națională. „Discutăm de omenie, nu doar de bani!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 14:21

„Sunt doar șopârle'. Neluțu Varga exclude varianta de a-l demite pe Dan Petrescu. Nu îl lasă nici la națională. „Discutăm de omenie, nu doar de bani!

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

  • Neluțu Varga, anunț despre viitorul lui Dan Petrescu
  • Patronul lui CFR Cluj asigură că nu ia în calcul să schimbe antrenorul

Finanțatorul liderului din Liga 1 l-a reconfirmat în funcție pe Dan Petrescu și anunță jocuri de culise. Consideră că foștii angajați încearcă să inflameze spiritele în Gruia. „Le e ciudă că nu mai sunt aici, unde aveau o viață bună”, a spus conducătorul lui CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga asigură că Dan Petrescu nu va pleca de la CFR Cluj

Să fie clar, nici nu se pune problema despărțirii de Dan (n.r. Petrescu). De-abia s-a întors în club, cum să faci performanță în câteva săptămâni? Sunt doar „șopârle” aruncate deliberat în presă de cei care au plecat de aici și bagă tot felul de influențe prin prieteni ziariști. Le e ciudă că nu mai sunt la CFR, unde au avut o viață bună.

Am mare încredere că vom merge în primăvară europeană. Nu mai sperăm la locul întâi, dar poziția a doua e accesibilă. Sunt convins că băieții vor avea atitudinea necesară pentru a această calificare„, a declarat Neluțu Varga pentru playsport.ro.

Reclamă

Patronul CFR-ului nu ia în calcul nici posibilitatea ca Răzvan Burleanu să 400.000 de euro pentru a-l aduce pe Dan Petrescu la naționala României. Atât este clauza de reziliere pe care o are antrenorul în contract.

Între mine și Dan există o relație specială. Discutăm și de omenie, nu doar de bani. Indiferent ce demersuri ar face Federația, Dan nu va pleca acum de la Cluj„, a precizat patronul campioanei României.

Reclamă

Dan Petrescu a dezvăluit că se teme că ar putea fi demis

Petrescu a fost întrebat, înaintea meciului CFR Cluj – AZ Alkmaar, dacă își face griji că ar putea fi înlocuit.

Antrenorii sunt primii schimbați atunci când nu sunt rezultate. (Reporter: Aveți emoții?) Eu știu? În fotbal e posibil orice! Nu depinde de mine. Cât timp voi fi aici, voi da totul! Sunt conștient că n-am luat echipa de la început și cred că lucrul ăsta se vede. În prezent, toți din România vor să o bată pe CFR„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR Cluj joacă astăzi în Conference League. Meciul cu AZ Alkmaar va putea fi urmărit, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc