Închide meniul

Dan Petrescu a vorbit despre posibila plecare de la CFR Cluj. „Nu depinde de mine!”. L-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi. „Ne ducem în jos cu naționala!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 23:58

Dan Petrescu a vorbit despre posibila plecare de la CFR Cluj. „Nu depinde de mine!. L-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi. „Ne ducem în jos cu naționala!

Dan Petrescu a fost acuzat că a înjurat-o pe Steaua. Cum se apără

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • Dan Petrescu este dorit la echipa națională de Răzvan Burleanu
  • Ce a spus antrenorul lui CFR Cluj

Petrescu a fost deja ofertat de Răzvan Burleanu. Din informațiile AS.ro, fostul mare internațional ar fi dispus să vină în locul lui Mirel Rădoi dacă va primi un salariu de 600.000 de euro, plus bonusuri. Este a treia oară când FRF a insistat la el și acum sunt cele mai mari șanse de reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: „România se duce în jos nu doar la nivel de club, ci și la nivel de echipă națională!”

Până să se hotărască dacă va accepta să devină selecționerul României, Dan Petrescu se teme că ar putea fi dat afară de la CFR. Nu a mai putut să doarmă după eșecul cu Rapid.

Antrenorii sunt primii schimbați atunci când nu sunt rezultate. (Reporter: Aveți emoții?) Eu știu? În fotbal e posibil orice! Nu depinde de mine. Cât timp voi fi aici, voi da totul! Sunt conștient că n-am luat echipa de la început și cred că lucrul ăsta se vede. În prezent, toți din România vor să o bată pe CFR„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă

Tehnicianul liderului din Liga 1 a tras un nou semnal de alarmă. Calificarea la Campionatul Mondial este obligatorie.

Fotbalul din România se duce în jos. Nu doar la nivel de club, ci și la nivel de echipă națională. Poate financiar ar trebui să cheltuim mai mult!

Reclamă

La nivel de echipă națională nu știu ce trebuie să facem, pentru că trebuie să ne calificăm la Cupa Mondială. E o șansă mică, dar trebuie să încercăm!„, a mai spus Dan Petrescu.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa națională

Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Reclamă 4 / 0/3

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi imediat după România – Armenia 1-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia