Închide meniul

”Sunt două variante!” Dănuț Lupu crede în salvarea lui Dinamo. Mesaj clar pentru echipa lui Flavius Stoican

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 februarie 2022, 17:38

”Sunt două variante!” Dănuț Lupu crede în salvarea lui Dinamo. Mesaj clar pentru echipa lui Flavius Stoican

Dănuț Lupu a câştigat titlul cu Dinamo în sezonul 1989–1990

Dănuţ Lupu, atac devastator la Dinamo | Hepta

Dănuț Lupu crede în salvarea lui Dinamo

„Sunt două variante: să nu reuşească Mediaş să-şi ia licenţa, iar apoi Dinamo să aibă o şansă la baraj. Sau, cea de-a doua variantă, să facă nişte rezultate pozitive şi să se salveze sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se poate întâmpla orice (n.r. întrebat despre posibilitatea desfiinţării echipei). Dacă Dinamo va retrograda, nu va mai avea dreptul să folosească nici emblema, nici culorile.

Cine vine la o echipă precum Dinamo? Doar jucători liberi de contract, care nu joacă pe nicăieri. Normal era ca Dinamo să joace cu acei tineri. Mai jos de atât nu puteau să ajungă, dar măcar aveau speranţa că pot construi o echipă de viitor”, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit sport.ro.

Dănuţ Lupu îi încurajează pe dinamovişti, după ce au primit nouă goluri în două meciuri cu FCSB

Dinamo – FCSB 0-3. Dănuţ Lupu e convins că Dinamo are puterea să se salveze de la retrogradare, deşi situaţia este una dramatică. Echipa antrenată de Flavius Stoican este pe penultimul loc în clasament, la 10 puncte distanţă de locul de baraj, ocupat de FC U Craiova 1948.

Trebuie să recunoaștem că, la ora actuală, între cele două echipe e o diferență mare pe care o arată și clasamentul. Șansa e de partea celor puternici. Dinamo trece printr-o periodă foarte grea. E greu când o ții din înfrângere în înfrângere. Au avut două șanse, puteau să egaleze și altfel ar fi fost meciul. Poate și accidentările au contat. E un lot subțire pentru ce vrea Dinamo. Șanse de scăpare sunt. Se înjumătățesc punctele, se pregătesc, șanse sunt. Sperăm și credem până la sfârșit că vor reuși să se salveze.

Reclamă

Spectatorii au fost alături de echipă, i-a încurajat, dar, dacă nu ai rezultate, nu vin la infinit să te susțină. Nu știu ce vină are domnul Mureșan. E o chestie mai delicată. De vină suntem toți care am fost până acum și suntem la Dinamo. Nici Rednic nu era un lucru pozitiv pentru această echipă. Ei au nevoie de un foarte bun pedagog. Dacă îi luăm unul câte unul, nu au un lot rău, dar, când vii după zece înfrângeri, e greu să ai un rezultat pozitiv”, a declarat Dănuț Lupu la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și