Închide meniul

„Sunt momente în care trebuie să țipi!” Militărie la Dinamo! Mircea Rednic nu mai suportă umilințe. „Cu unii nu voi mai avea răbdare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 10:37

„Sunt momente în care trebuie să țipi! Militărie la Dinamo! Mircea Rednic nu mai suportă umilințe. „Cu unii nu voi mai avea răbdare!

Mircea Rednic, revoluție la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

După 0-6 cu FCSB și 0-5 cu Universitatea Craiova, rezultatele lui Dinamo s-au îmbunătățit cu Mircea Rednic pe bancă, dar „câinii” încă sunt fără victorie de aproape trei luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă din Liga 1, Dinamo a fost la un pas să o învingă pe Rapid, dar giuleștenii au reușit golul egalizator în prelungirile meciului. Povestea s-a repetat și în Cupa României, în partida cu FC Argeș, când echipa lui Rednic a pierdut la ultima fază a meciului.

Mircea Rednic schimbă foaia la Dinamo

Rendnic nu mai acceptă ca echipa lui să se mai prăbușească în ultimele minute. „Puriul” și-a pierdut deja răbdarea cu unii jucători.

„Cu unii jucători nu voi mai avea răbdare. I-am trimis apți la echipa a doua și acolo s-au trezit cu unghia neagră. Unii dintre ei sunt răfățați și trebuie să înțeleagă că nu mai merge”, a spus Rednic, la o conferință de presă.

În acest moment, Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu 8 puncte. „Câinii” vor juca în runda următoare cu Sepsi, echipă aflată pe locul 14.

Reclamă

Mircea Rednic: „Câteodată trebuie să țipi!”

Rednic s-a dezlănțuit în vestiar după meciurile cu Rapid și FC Argeș, dar a explicat că țipă la elevii săi doar că să-i aducă la un nivel mai bun.

„Mi se pare corect să reacționezi așa când pierzi o calificare pe care o ai în mână. A fost ceva constructiv. A fost al treilea meci când pierzi pe final. Și la pauză se dau indicații. Și la final Sunt momente în care trebuie să țipi, să urli, să faci tumbe. Cel mai mult trebuie să-i trezesc după meci. La toate echipele de întâmplă asta”, a mai spus Rednic.

2 august este data la care Dinamo a câștigat ultimul meci în Liga 1, 3-2 cu codașa Academica Clinceni. 7 înfrângeri la rând au avut dinamoviștii, până la venirea lui Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și