Închide meniul
Video

Supercupa României 2021 | Ultrașii oltenii au dat recital pe Arena Națională! Galeria campioanei a întârziat la meci + Dinu Todoran și Edi Iordănescu, spectatorii de lux

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2021, 20:37

Reclamă

Oltenii au dat recital la Supercupa României

captură Digi Sport

Oltenii au adus cu ei pe Arena Națională torțe, steaguri și fumigene. Au declanșat nebunia în minutul 10, când încă erau singuri la stadion. Galeria CFR-ului nu a fost prezentă să vadă spectacolul fanilor Craiovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au dat recital pe Arena Națională la Supercupa României

Ultrașii campioanei au ajuns pe Arena Națională abia în minutul 15. Drumul lung de la Cluj la București le-a dat bătăi de cap.

Pe lângă faptul că au întârziat, fanii CFR-ului nu au venit la fel de pregătiți precum oltenii.

Reclamă
Reclamă 4

Spectatori de lux pe Arena Națională

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova a atras interesul multor personalități importante din fotbalul românesc.

Dinu Todoran, antrenorul FCSB-ului, a venit să-și studieze adversarii din lupta la titlu. A fost zărit pe Arena Națională și Edi Iordănescu, fostul antrenor al CFR-ului.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, își suștine echipa de aproape. Nici Dusan Uhrin nu lipsește de la meci, fostul antrenor de la Dinamo.

Reclamă

CFR Cluj și Universitatea Craiova și-au mai disputat Supercupa și în 2018. Atunci, ardelenii s-au impus cu 1-0, grație unui penalty transformat de Culio.

De altfel, CFR a câștigat două din ultimele trei ediții ale Supercupei României. Singura dată când feroviarii au fost învinși a fost în 2019, când pierdut cu 1-0 în fața Viitorului.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

16:00

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

15:41

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și