Închide meniul

Supercupa României | CFR Cluj a început războiul cu FCSB! După Craiova și Dinamo, și echipa lui Iordănescu a cerut control antidoping

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 19:13

Supercupa României | CFR Cluj a început războiul cu FCSB! După Craiova și Dinamo, și echipa lui Iordănescu a cerut control antidoping

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj - FCSB, Supercupa României 2021

CFR Cluj va solicita un control antidoping înainte de meciul din Supercupă cu FCSB, scrie GSP. Potrivit sursei citate, echipa lui Iordănescu va suporta toate costurile care se impun. Ca deobicei, vor fi câte trei fotbaliști testați de la fiecare formație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj acerut control antidoping la FCSB

Va fi al treilea control antidoping pentru FCSB în 2021, după cele de la meciurile cu Dinamo și Universitatea Craiova. Și CFR Cluj a fost supusă acestui protocol, la ultimul meci de campionat, remiza albă cu Craiova.

Dinamo a fost echipa care făcut cele mai multe presiuni. Totul s-a întors însă împotriva "câinilor". Cel care a fost testat pozitiv a fost Magaye Gueye, cu cocaină!

CFR Cluj – FCSB, Supercupa României 2021

În mod tradițional, Supercupa se joacă înainte de startul sezonului. Condițiile impuse de pandemie au făcut ca meciul să fie mutat tocmai în luna aprilie. Partida va fi fără spectatori și se va desfășura pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

La ultimul meci direct, FCSB a câștifat cu 3-0. A fost un meci dominat de la un capăt la altul de echipa lui Toni Petrea. Clujenii vor dori, fără dar și poate, să-și ia revanșa. 

Reclamă

Supercupa României se joacă joi, 15 aprilie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și